Olympus-Logo OMD-Logo

Indløs din bonus fra køb af disse fantastiske OLYMPUS-produkter!

Køb et af de nedenstående produkter i kampagneperioden 01.05.2018 til 31.07.2018 og indløs din bonus.

Formular til indløsning af bonus

Hvis du vil have din bonus, skal du blot sende den udfyldte formular med de nødvendige data og den uploadede faktura. Ansøgninger om indløsning af bonus skal modtages inden midnat den 31.08.2018. Vælg først de produkter, du vil anmode om, ved at markere det respektive afkrydsningsfelt herover. Udfyld derefter alle de nødvendige oplysninger, og klik på "Send". Når du har indsendt formularen, modtager du en automatisk e-mail, der informerer dig om status for din ansøgning om indløsning af bonus. Hvis du har spørgsmål, kan du sende os en e-mail på: OLYMPUS@sales-promotions.com.

Udfyld alle de obligatoriske felter, der er angivet med*
Personlige oplysninger
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Danmark
Oplysninger Vedr. Bankoverførsel
*
*
*
*
 
*
  Produktoplysninger
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send dit købsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send dit købsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send dit købsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send dit købsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send dit købsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send dit købsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send dit købsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send dit købsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send dit købsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send dit købsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  Yderligere oplysninger
  *
  Dette hjælper os med at sende dig personlige e-mails, fx på din fødselsdag.
  Opdateret den 10:45 / 30-maj-2018

  Vilkår og betingelser

  1. OLYMPUS Europa SE & Co. KG, Amsinckstraße 63, 20097, (herefter kaldet OLYMPUS) kører en bonuskampagne.

  2. For at indløse bonus skal kvalificerende køb ske i perioden 01.05.2018 til 31.07.2018. Kvitteringen skal vise en købsdato inden for dette tidsrum.

  3. Der skal ansøges om indløsning af bonus inden midnat den 31.08.2018. Ansøgninger efter denne dato kan ikke komme i betragtning.

  4. Denne kampagne gælder kun for følgende OLYMPUS-bonusprodukter: å

  Optikker:

  M. Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO (bonus på 1250 kr.)
  M. Zuiko Digital ED 25mm 1:1.2 PRO (bonus på 1250kr.)
  M. Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO (bonus på 1250kr.)
  M. Zuiko Digital 25mm 1:1.8 (bonus på 380 kr.)
  M. Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro (bonus på 550kr.)
  M. Zuiko Digital ED 9-18mm 1:4.0-5.6 (bonus på 750 kr.)
  M. Zuiko Digital ED 75–300mm 1:4.8–6.7 II (bonus på 750kr.)

   Kameraer:

  OM-D E-M5 Mark II (bonus på 1500 kr.)
  OM-D E-M10 Mark II (bonus på 550kr.)
  OM-D E-M1 0 Mark III (bonus på 550kr.)

  Alle optikker skal købes som enkeltstående produkter og må ikke indgå i et samlet sæt. En optik, der købes i et sæt sammen med et hvilket som helst kamera, er ikke kvalificeret til bonus. OM-D E-M10 Mark II, E-M10 Mark III / OM-D E-M5 Mark II -kameraet, der indgår i kampagnen, kan købes som et enkelt produkt (kun kamera) eller i et sæt – bonussen gælder så kun for OM-D E-M10 Mark II, E-M10 Mark III / OM-D E-M5 Mark II -kameraet og ikke optikken.

  5. Denne bonuskampagne er begrænset til nye produkter, som skal købes og indløses i et af følgende lande:Andorra, Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Italien, Irland, Letland, Litauen, Luxembourg, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyskland, Holland, Storbritannien. Deltagerne skal være mindst 18 år gamle og bo i et af de anførte lande. Desuden skal deltagerne have en gyldig bankkonto i købslandet.

  6. Denne kampagne gælder kun for produkter, der købes hos autoriserede OLYMPUS-forhandlere. Klik herfor at se en liste over autoriserede forhandlere i Danmark.

  7. OLYMPUS accepterer ikke indløsning af bonus for kampagneprodukter købt via andre. Der kontrolleres automatisk for dobbelte forekomster af navn, serienummer og/eller bankoplysninger.

  8. Bonussen kan kun indløses via bonus.olympus.eu.

  9. For at indløse en bonus skal deltagerne udfylde alle de relevante oplysninger på onlineformularen, som er angivet med en stjerne. Fornavn og efternavn samt bankoplysninger skal udfyldes, så pengene kan blive overført, og så deltagerens identitet kan bevises. E-mailadressen skal bruges til at informere kunden om status for bonussen og til at kontakte kunden i tilfælde af manglende eller forkerte data. OLYMPUS tjekker produktets serienummer. Desuden skal deltageren uploade købskvitteringen for deres bonusprodukt på en fuldstændig og læselig måde.

  10. I forbindelse med denne bonuskampagne udpeger OLYMPUS følgende salgskampagneagent (herefter kaldet AGENT):

  Sales Promotions

  IDA Business & Technology Park,

  Ring Rad, Kilkenny

  Irland

  OLYMPUS@sales-promotions.com.

  AGENTEN er berettiget til at behandle, gennemse og sikre alle de indsendte data i forbindelse med denne bonuskampagne i henhold til databeskyttelseslovgivningen.

  11. Databeskyttelse: Alle data, der indsamles i løbet af kampagnen, bruges udelukkende af OLYMPUS og AGENTEN i forbindelse med denne kampagne. Data, der erhverves på denne måde, behandles strengt fortroligt og vil hverken blive videregivet til, udlejet til eller solgt til tredjeparter og vil heller ikke blive brugt til reklameformål.

  12. Efter registrering modtager deltageren en automatisk e-mail, som informerer om, at ansøgningen er modtaget og nu er ved at blive valideret.

  13. Transaktionen kan tage op til 30 dage.

  14. Bonuskampagnen er tilgængelig for den oprindelige køber, og der kan kun indløses én bonus pr. person pr. produkt (maks. 10 produkter) . Ansøgninger om indløsning af bonus fra virksomheder, organisationer og institutioner samt forhandlere er ikke omfattet af dette tilbud. Medarbejdere hos OLYMPUS er heller ikke omfattet af denne kampagne.

  15. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre OLYMPUS@sales-promotions.com.

  16. OLYMPUS forbeholder sig ret til at afvise bonusindløsning, hvis momsen ikke er betalt.

  17. OLYMPUS forbeholder sig ret til at afvise fejlbehæftede bonusansøgninger. Beskadigede, ulæselige eller mangelfulde ansøgninger om indløsning af bonus og kvitteringer er ikke gyldige.

  18. Produkter, der returneres til forhandleren, kan ikke bruges til at indløse bonus i forbindelse med kampagnen. OLYMPUS forbeholder sig ret til at kontrollere, om produkter er blevet returneret til forhandleren, ud fra produkternes serienummer og forventer, at kunden overfører pengene tilbage til OLYMPUS, hvis produktet returneres.

  19. OLYMPUS er ikke ansvarlig for manglende indfrielse af dette tilbud, hvis en sådan manglende indfrielse skyldes omstændigheder i form af force majeure, hvor hændelser, som ikke er nogen af parternes fejl, umuliggør eller forhindrer tilfredsstillende indfrielse.

  20. OLYMPUS forbeholder sig ret til når som helst at stoppe kampagnen.

  21. Hvis du har spørgsmål vedrørende denne kampagne, kan du sende en e-mail til: OLYMPUS@sales-promotions.com.

  22. Produkterne i dette kampagnetilbud fås, så længe lager haves. Forhandleres eventuelle manglende indfrielse af ordrer på kampagneprodukter i kampagneperioden er ikke OLYMPUS' ansvar.

  23. Når deltagerne ansøger om indløsning af bonus, anses de for at have læst og accepteret disse vilkår og betingelser samt behandlingen af de dermed forbundne data og garanterer desuden, at de oplyste data er korrekte og fyldestgørende.

   

  * Når du klikker på Send, bekræfter du, at du har læst og accepterer vilkårene og betingelserne for denne kampagne. Du accepterer, at dine oplysninger vil blive opbevaret i henhold til databeskyttelsesloven.
  * Jeg accepterer oprettelsen af ​​en konto i MyOlympus-fællesskabet** og accepterer Servicevilkår for brug af MyOlympus. Jeg erklærer mit samtykke til, at mine personlige oplysninger kan opbevares, bruges og behandles af Olympus i henhold til MyOlympus' privatlivspolitik
  Jeg tilmelder mig hermed e-mailmarketing fra Olympus Europa SE & Co. KG, og jeg giver mit samtykke til, at mit navn og min e-mailadresse behandles af Olympus Europa SE & Co. KG med det formål at sende mig tilpassede og individualiserede oplysninger om og tilbud på kameraer og audioprodukter og relaterede tjenester.
  ** Hvis du allerede har en konto hos MyOlympus med den email-adresse, der bruges i forbindelse med denne kampagne, opdateres kontoen.

  *Se vores Fortrolighedserklæring og Politik vedrørende cookies for at få flere oplysninger om databehandling, herunder sporing på baggrund af adfærd og opbevaringsperioder, samt dine rettigheder vedrørende behandlingen af dine personlige data. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores e-mailmarketing, kan du til enhver tid og uden beregning tilbagekalde dit samtykke ved at klikke her. Du kan ligeledes afmelde dette nyhedsbrev ved at klikke på linket Afmeld nederst i hvert nyhedsbrev. Bemærk! Hvis du tilbagekalder dit samtykke, har vi stadig ret til at behandle de data, vi har indsamlet, inden du tilbagekaldte dit samtykke.