Kérjük, töltse ki az összes csillaggal jelölt mezőt!
Személyes adatok
*
*
*
*
*
*
*
*
*
If you already have a MyOlympus account, please use the e-mail address which you used to register for it
*
A regisztráció 18 éven felüliek számára érhető el.
DD/MM/YYYY
Termék adatok
*
*
*
DD/MM/YYYY
*
*
* Az 'Elküldés' gombra kattintva elismeri, hogy elolvasta és elfogadja az akcióra vonatkozó Részvételi Szabályzat-ban foglaltakat. Elfogadja továbbá, hogy a megadott adatok az Adatvédelmi Törvényeknek megfelelően kerülnek tárolásra.
* Hozzájárulok MyOlympus közösségi** fiókom létrehozásához és elfogadom a MyOlympus felhasználási feltételeit. Hozzájárulok ahhoz, hogy általam szolgáltatott személyes adatokat az Olympus tárolja, felhasználja és feldolgozza a MyOlympus Adatvédelmi Nyilatkozat szerint
I hereby sign up to e-mail marketing from Olympus Europa SE & Co. KG and agree to the processing of my full name and e-mail address for the purpose of being sent personalized and individual information and offers for camera and audio products and any relevant services from the Company.
** Ha már van MyOlympus fiókja a promócióban megadott e-mail címmel, akkor a fiók frissítésre kerül.

*Az adatkezeléssel – beleértve a viselkedéskövetést és a megőrzési időszakokat, valamint a személyes adatai kezelésével kapcsolatos jogait is – kapcsolatos további információkért olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatunkat és a sütiszabályzatunkat. Amennyiben nem kíván a jövőben marketingcélú e-maileket kapni tőlünk, ide kattintva bármikor ingyenesen visszavonhatja hozzájárulását. A hírlevélről az egyes hírlevelek alján található leiratkozási linkre kattintva is leiratkozhat. Felhívjuk a figyelmét, hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájárulás alapján a visszavonás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét.