logo main-product-only

350 km gyalog.
15 nap úton.
1 rendszer.

Fedezd fel a leginkább hordozható fényképezőgép rendszert és igényelj vissza készpénzt.

Vásárolj egy OM-D E-M1 Mark II fényképezőgépet és opcionálisan akár 3db M.Zuiko PRO objektívet az akciós vásárlási időszakban, 2018. szeptember 1. és 2019. január 15. között.

Pénzvisszafizetési igény űrlap

A pénzvisszafizetési igény benyújtásához a pénzvisszafizetési igény űrlap kitöltése, valamint a számla elektronikus feltöltése (elküldése) szükséges. Ha a "Termékadatok" (Product Detail) részhez ér, adja meg a vásárolt E-M1 Mark II termékadatait. Ezután, ha a fényképezőgéppel együtt vásárolt, az akcióban részt vevő objektívre is szeretne pénzvisszafizetési igényt benyújtani, kattintson a "További termék hozzáadása" (Add another product) gombra. Pénzvisszafizetési igény itt legfeljebb három M.Zuiko PRO objektívre kérhető. Ha az új űrlaprész megjelent, válassza ki a megfelelő objektívet a legördülő listából. Miután minden szükséges adatot megadott, egyszerűen csak kattintson a "Beküldés" (Submit) gombra.

A pénzvisszafizetési igény beérkezésének végső határideje: 2019. Február 15., éjfél.

Az akcióban való részvételhez a Részvételi feltételek elfogadása és alkalmazása szükséges.

Miután sikeresen beküldte a megfelelően kitöltött pénzvisszafizetési igény űrlapot, automatikus visszaigazoló emailt kap a pénzvisszafizetési igény feldolgozásának állapotáról.

További kérdés esetén kérjük, írjon nekünk: OLYMPUS@sales-promotions.com.

A promóció véget ért. Ha kérdése van, kérjük írjon azolympus@sales-promotions.com e-mail címre.

OM-D E-M1 Mark II
64.000,- Ft bonus

plus_sign