logo main-product-only

350 km gyalog.
15 nap úton.
1 rendszer.

Fedezd fel a leginkább hordozható fényképezőgép rendszert és igényelj vissza készpénzt.

Vásárolj egy OM-D E-M1 Mark II fényképezőgépet és opcionálisan akár 3db M.Zuiko PRO objektívet az akciós vásárlási időszakban, 2018. szeptember 1. és 2019. január 15. között.

Pénzvisszafizetési igény űrlap

A pénzvisszafizetési igény benyújtásához a pénzvisszafizetési igény űrlap kitöltése, valamint a számla elektronikus feltöltése (elküldése) szükséges. Ha a "Termékadatok" (Product Detail) részhez ér, adja meg a vásárolt E-M1 Mark II termékadatait. Ezután, ha a fényképezőgéppel együtt vásárolt, az akcióban részt vevő objektívre is szeretne pénzvisszafizetési igényt benyújtani, kattintson a "További termék hozzáadása" (Add another product) gombra. Pénzvisszafizetési igény itt legfeljebb három M.Zuiko PRO objektívre kérhető. Ha az új űrlaprész megjelent, válassza ki a megfelelő objektívet a legördülő listából. Miután minden szükséges adatot megadott, egyszerűen csak kattintson a "Beküldés" (Submit) gombra.

A pénzvisszafizetési igény beérkezésének végső határideje: 2019. Február 15., éjfél.

Az akcióban való részvételhez a Részvételi feltételek elfogadása és alkalmazása szükséges.

Miután sikeresen beküldte a megfelelően kitöltött pénzvisszafizetési igény űrlapot, automatikus visszaigazoló emailt kap a pénzvisszafizetési igény feldolgozásának állapotáról.

További kérdés esetén kérjük, írjon nekünk: OLYMPUS@sales-promotions.com.

Kérjük, töltse ki az összes csillaggal jelölt mezőt!
Személyes Adatok
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Magyarország
*
DD/MM/YYYY
A Banki Átutalás Adatai
*
*
*
*
*
  Termék Adatok
  *
  OM-D E-M1 Mark II
  *
  *
  DD/MM/YYYY
  *
  *
  *
  *
  DD/MM/YYYY
  *
  *
  *
  *
  DD/MM/YYYY
  *
  *
  *
  *
  DD/MM/YYYY
  *
  Frissítve ekkor 12:40 / 10-okt-2018

  Részvételi szabályzat


  1. A részvételi szabályzat az Olympus Europa SE & Co. KG, Amsinckstraße 63, 20097 Hamburg, Hamburg, Németország (a továbbiakban: Olympus) pénzvisszafizetéssel kapcsolt promóciójára vonatkozik.

  2. Ahhoz, hogy a pénzvisszafizetés elérhető legyen, az arra feljogosító vásárlásnak 2018.09.01 és 2019.01.15 közötti időszakban kell megtörténnie. A vásárlás dátumát a vásárlás számlájának, illetve blokkjának felmutatásával kell igazolni.

  3. A pénzvisszafizetés igényének 2018.09.01-től 2019.02.15 éjfélig kell beérkeznie. Az ezután beérkező igények már nem vehetők figyelembe.

  4. Ez a promóció csak a promócióban résztvevő Olympus termékekre érvényesíthető:

  Objektívek:
  M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 PRO (48.000.- Ft pénzvisszafizetés)
  M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO (48.000.- Ft pénzvisszafizetés)
  M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO (48.000.- Ft pénzvisszafizetés)
  M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO (48.000.- Ft pénzvisszafizetés)
  M.Zuiko Digital ED 25mm F1.2 PRO  (48.000.- Ft pénzvisszafizetés)
  M.Zuiko Digital ED 40-150mm F2.8 PRO  (48.000.- Ft pénzvisszafizetés)
  M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO (48.000.- Ft pénzvisszafizetés)

  Fényképezőgép:
  OM-D E-M1 Mark II (64.000.- Ft pénzvisszafizetés),


  Ez a promóció egy OM-D E-M1 Mark II fényképezőgép megvásárlásához kötött. Így a pénzvisszafizetés érvényesítéséhez szükséges egy OM-D E-M1 Mark II fényképezőgép megvásárlása - melyhez 64.000.- Ft pénzvisszafizetés tartozik. Az OM-D E-M1 Mark II fényképezőgép megvásárlása mellett három különféle, az akcióban részt vevő M.Zuiko PRO objektív vásárolható együtt a fényképezőgéppel (egy számlán, illetve blokkon), melyekre ugyancsak érvényesíthető objektívenként 48.000.- Ft pénzvisszafizetés. A fent említettek csak akkor alkalmazhatók, ha a fényképezőgép és az objektívek különálló termékek - tehát nem egy kit részei. Ha a fényképezőgép kitben kerül megvásárlásra (egy, vagy több objektívvel egy kitben), a pénzvisszafizetés a fényképezőgépre és esetlegesen az ugyanazon a számlán, illetve blokkon szereplő többi, külön termékként feltüntetett objektívre (legfeljebb három különféle, a promócióban szereplő objektívre) érvényesíthető.
  Pénzvisszafizetési igény egyszerre csak egy fényképezőgépre kérhető. Amennyiben több fényképezőgépet vásárolt, a további fényképezőgépekre újabb és újabb pénzvisszafizetési igény benyújtása szükséges. Egy személy legfeljebb három pénzvisszafizetési igényt nyújthat be, melyek mindegyike legalább egy OM-D E-M1 Mark II fényképezőgépre vonatkozik - illetve opcionálisan legfeljebb három további, különféle, az akcióban részt vevő M.Zuiko PRO objektívre.

  5. A promóció csak új termék vásárlása esetén érvényesíthető, amennyiben a vásárlás és a pénzvisszafizetési igény a következő országok egyikében történik: Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország. A pénzvisszafizetési igény a vásárlás helyének megfelelő országban kell, hogy benyújtásra kerüljön. Ez a pénzvisszafizetés-promóció más Olympus promócióval, illetve árengedménnyel nem kombinálható. A promócióban legalább a 18-ik életévüket betöltöttek vehetnek részt – akik a fent említett országok egyikének, vagy az itt nem említett EU-tagországok állampolgárai.

  6. A promóció csak a hivatalos Olympus viszonteladóktól, vagy közvetlenül az Amazonról (ahol az eladó maga az Amazon) vásárolt, új termékekre érvényesíthető: a hivatalos eladók listája megtekinthető itt. Olyan viszonteladók, akik nem szerepelnek a listában, de az Amazont használják kereskedelmi platformként, nem vesznek részt a promócióban (a náluk vásárolt termékekre a promóció nem érvényesíthető).

  7. Az Olympus nem dolgozza fel a promócióban résztvevő termékekre vonatkozó pénzvisszafizetési igényt, ha annak vásárlása másodkézből történik. A név, sorozatszám, illetve bankszámlaszám ismétlődése automatikusan ellenőrzésre kerül.

  8. A pénzvisszafizetési igény csak a bonus.olympus.eu weboldalon keresztül nyújtható be.

  9. A pénzvisszafizetési igényt benyújtó köteles az online igénylőlapon minden szükséges (csillaggal jelölt) mezőt megfelelően kitölteni. A keresztnév és vezetéknév, valamint a bankszámlaszám és bank adatok helyes megadása szükséges ahhoz, hogy a visszafizetésre kerülő pénzösszeg átutalása megtörténjen - valamint ezek az adatok igazolják a promócióban résztvevő személyazonosságát. Az aktív email-cím a pénzvisszafizetési igény feldolgozásának aktuális fázisáról történő értesítés küldése, valamint hiányzó, vagy nem megfelelő adat pótlásának kérésével kapcsolatos elérhetőség miatt szükséges. A termék sorozatszám (egyedi szám) megfelelősége az Olympus által ellenőrzésre kerül. Továbbá a promócióban részt vevőnek fel kell töltenie a vásárlásra vonatkozó, érvényes blokk, illetve számla digitalizált másolatát.

  10. A pénzvisszafizetési igény benyújtásával a résztvevő vállalja, hogy saját fiókot nyit (illetve fiókkal rendelkezik) a MyOlympus közösségi rendszerében** és elfogadja a MyOlympus használati és részvételi feltételeket. A résztvevő elfogadja a megadott személyes adatokra vonatkozó tárolási és felhasználási szabályzatot, melyet az Olympus biztosít a MyOlympus Adatvédelmi Nyilatkozatnak megfelelően.

  11. Az Olympus a promóció lebonyolításával az alábbi promóciós ügynökséget (továbbiakban: ÜGYNÖKSÉG) bízta meg:

  Sales Promotions
  IDA Business & Technology Park,
  Ring Road, Kilkenny
  Írország

  Az ÜGYNÖKSÉG jogosult a promócióval kapcsolatban megadott adatok ellenőrzésére és köteles azok adatvédelmi törvényeknek megfelelő, biztonságos kezelésére.

  12. Adatvédelem: a promócióval kapcsolatban megadott adatokat az Olympus és az ÜGYNÖKSÉG csak és kizárólag ezen promócióval kapcsolatban használja fel. Az adatok kezelése szigorúan bizalmas módon történik, nem adható tovább, nem adható bérbe, nem értékesíthető harmadik fél számára, illetve nem használható fel marketing célokra.

  13. A promócióra történt jelentkezést követően a résztvevő egy automatikus visszaigazoló üzenetet kap a megadott email-címre, mely jelzi, hogy a pénzvisszafizetési igény beérkezett és feldolgozás alatt van.

  14. A tranzakció lebonyolítása a pénzvisszafizetési igény befogadásától számítva akár 30 napig tarthat.

  15. A promóció csak a termék eredeti vásárlója számára áll rendelkezésre - természetes személyenként legfeljebb egy igény benyújtására. A cégektől, szervezetektől és intézményektől érkező, valamint viszonteladóktól beérkező pénzvisszafizetési igény nem érvényesíthető. Emellett az Olympus munkavállalói sem vehetnek részt a promócióban.

  16. Az Olympus fenntartja a jogot a pénzvisszafizetés megtagadására, amennyiben a termékre az általános forgalmi adó megfizetése nem történt meg.

  17. Az Olympus fenntartja a jogot a pénzvisszafizetés megtagadására, amennyiben a pénzvisszafizetési igény hibásan, vagy a részvételi szabályzatnak nem megfelelően kerül benyújtásra. Sérült, olvashatatlan számla, illetve hiányosan kitöltött igénybejelentés esetén a pénzvisszafizetési igény nem érvényesíthető.

  18. A kereskedő által visszavásárolt termékekre a promóció nem érvényesíthető. Az Olympus fenntartja a jogot annak ellenőrzésére, hogy az egyedi szám (sorozatszám) alapján a termék visszavásárlásra került-e. Amennyiben a termék a pénvisszafizetési igény teljesítése után kerül visszavásárlásra, az Olympus elvárja, hogy a promócióban résztvevő a pénzvisszafizetési igény teljesítésével kapott pénzösszeget visszautalja – ezt a promócióban résztvevő vállalja.

  19. Az Olympus nem tehető felelőssé a promócióval kapcsolatos bármilyen mulasztásért, amennyiben a mulasztást bármilyen nyomon követési hiba, vis major, illetve olyan esemény okozza, mely bármely fél hibáján kívül történik, valamint abban az esetben, ha a teljesítés lebonyolítása lehetetlen.

  20. Az Olympus fenntartja a jogot, hogy bármikor leállítsa a promóciót.

  21. A promócióval kapcsolatban felmerülő kérdés esetén kérjük, küldjön megkeresést a következő email-címre: OLYMPUS@sales-promotions.com vagy érdeklődjön ezen a telefonszámon: +36 1 696-0721

  22.  A promócióban részt vevő termékek rendelkezésre állása függ az aktuális készlettől. A termékek szállítására vonatkozó, viszonteladó által történt esetleges mulasztással kapcsolatban az Olympus nem vállal felelősséget.

  23. A pénzvisszatérítési igényt benyújtó, promócióban résztvevő személyt úgy kell tekinteni, hogy elolvasta és elfogadta a részvételi feltételeket. A promócióban résztvevőnek gondoskodnia kell a megadott adatok pontosságáról, illetve teljességéről.

  24. Ezek a részvételi szabályzatban szereplő feltételek a német törvényeknek megfelelőek - a részvételi szabályzattal kapcsolatosan felmerülő jogi viták rendezése a német bíróságok kizárólagos hatáskörébe tartoznak. Ha a vásárló az Európai Unió más tagországának állampolgára, ez nem érinti az országában illetékes bíróságok választásának jogát, valamint az országában érvényes jogszabályi rendelkezések szerinti védelmet.

  25. Az Európai Bizottság egy olyan platformot biztosít, mely segíti az online peren kívüli megegyezést: http://ec.europa.eu/consumers/odr (OS platform). Nem vagyunk érdekeltek a fogyasztóvédelmi vitarendezési eljárásokban és nem is vagyunk kötelezhetőek erre.

  * Az 'Elküldés' gombra kattintva elismeri, hogy elolvasta és elfogadja az akcióra vonatkozó Részvételi Szabályzat-ban foglaltakat. Elfogadja továbbá, hogy a megadott adatok az Adatvédelmi Törvényeknek megfelelően kerülnek tárolásra.
  * Hozzájárulok MyOlympus közösségi** fiókom létrehozásához és elfogadom a MyOlympus felhasználási feltételeit. Hozzájárulok ahhoz, hogy általam szolgáltatott személyes adatokat az Olympus tárolja, felhasználja és feldolgozza a MyOlympus Adatvédelmi Nyilatkozat szerint
  Ezúton feliratkozom az Olympus Europa SE & Co. KG marketingcélú e-mailjeire, és hozzájárulok ahhoz, hogy a szervezet nevemet és e-mail-címemet fényképezőgépekre és audiokészülékekre, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó, személyre szabott és egyedi információk és ajánlatok küldésének céljából kezelje.
  ** Ha már van MyOlympus fiókja a promócióban megadott e-mail címmel, akkor a fiók frissítésre kerül.

  Az adatkezeléssel – beleértve a viselkedéskövetést és a megőrzési időszakokat, valamint a személyes adatai kezelésével kapcsolatos jogait is – kapcsolatos további információkért olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatunkat és a sütiszabályzatunkat. Amennyiben nem kíván a jövőben marketingcélú e-maileket kapni tőlünk, ide kattintva bármikor ingyenesen visszavonhatja hozzájárulását. A hírlevélről az egyes hírlevelek alján található leiratkozási linkre kattintva is leiratkozhat. Felhívjuk a figyelmét, hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájárulás alapján a visszavonás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét.

  OM-D E-M1 Mark II
  64.000,- Ft bonus

  plus_sign