Olympus-Logo OMD-Logo

Igényeljen pénzvisszafizetést ezekhez a nagyszerű OLYMPUS termékekhez!


Vásároljon az alábbi termékek közül a 2018.05.01. - 2018.07.31. közötti időszakban és igényeljen pénzvisszafizetést.

Pénzvisszatérítési igény bejelentő

A pénzvisszafizetéshez egyszerűen csak töltse ki és küldje el az igénybejelentőt a szükséges adatokkal, illetve töltse fel a számla másolatát. A pénzvisszafizetésre vonatkozó igénybejelentőnek legkésőbb 31.08.2018 be kell érkeznie. Az igénybejelentő sikeres beérkezése után egy automatikus válaszüzenet kap az igény feldolgozásának és a folyamat állapotának információival. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, kérjük vegye fel a kapcsolatot a magyar nyelvű vevőszolgálatunkkal: OLYMPUS@sales-promotions.com.

Kérjük, töltse ki az összes csillaggal jelölt mezőt!
Személyes adatok
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Magyarország
A Banki Átutalás Adatai
*
*
*
*
 
*
  Termék adatok
  *
  *
  DD/MM/YYYY
  Kérjük, küldje el a vásárlást igazoló bizonylatot:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/YYYY
  Kérjük, küldje el a vásárlást igazoló bizonylatot:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/YYYY
  Kérjük, küldje el a vásárlást igazoló bizonylatot:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/YYYY
  Kérjük, küldje el a vásárlást igazoló bizonylatot:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/YYYY
  Kérjük, küldje el a vásárlást igazoló bizonylatot:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/YYYY
  Kérjük, küldje el a vásárlást igazoló bizonylatot:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/YYYY
  Kérjük, küldje el a vásárlást igazoló bizonylatot:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/YYYY
  Kérjük, küldje el a vásárlást igazoló bizonylatot:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/YYYY
  Kérjük, küldje el a vásárlást igazoló bizonylatot:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/YYYY
  Kérjük, küldje el a vásárlást igazoló bizonylatot:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  További információk
  *
  Ez segít nekünk személyre szabott email üzenetek küldésében - például születésnapja alkalmából.
  Frissítve: 10:45 / 30-máj-2018

  Részvételi szabályzat

  1. A részvételi szabályzat az OLYMPUS Europa SE & Co. KG, Amsinckstraße 63, 20097, Hamburg, Németország (a továbbiakban: OLYMPUS) pénzvisszafizetéssel kapcsolt promóciójára vonatkozik.

  2. Ahhoz, hogy a pénzvisszafizetés elérhető legyen, az arra feljogosító vásárlásnak 2018.05.01 és 2018.07.31 közötti időszakban kell megtörténnie. A vásárlás dátumát a vásárlás számlájának, illetve blokkjának felmutatásával kell igazolni.

  3. A pénzvisszafizetés igényének 2018.08.31 éjfélig kell beérkeznie. Az ezután beérkező igények már nem vehetők figyelembe.

  4. Ez a promóció csak a promócióban résztvevő OLYMPUS termékekre érvényesíthető:

  Objektívek:

  M. Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO (55 000 Ft pénzvisszafizetés)
  M. Zuiko Digital ED 25mm 1:1.2 PRO (55 000 Ft pénzvisszafizetés)
  M. Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO (55 000 Ft pénzvisszafizetés)
  M. Zuiko Digital 25mm 1:1.8 (15 500 Ft pénzvisszafizetés)
  M. Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro (23 000 Ft pénzvisszafizetés)
  M. Zuiko Digital ED 9‑18mm 1:4.0‑5.6 (31 000 Ft pénzvisszafizetés)
  M. Zuiko Digital ED 75–300mm 1:4.8–6.7 II (31 000 Ft pénzvisszafizetés)

  Fényképezőgépek:

  OM-D E-M5 Mark II (62 000 Ft pénzvisszafizetés),
  OM-D E-M10 Mark II (23 000 Ft pénzvisszafizetés)
  OM-D E-M1 0 Mark III (23 000 Ft pénzvisszafizetés)

  A promócióban foglaltak érvényesítéséhez mindegyik objektív típust önálló termékként kell megvásárolni. Az OM-D E-M10 Mark II/ OM-D E-M10 Mark III / OM-D E-M5 Mark II fényképezőgéppel együtt, kitben vásárolt objektívekre a pénzvisszafizetési igény nem érvényesíthető. Az akcióban részt vevő OM-D E-M10 Mark II/ OM-D E-M10 Mark III / OM-D E-M5 Mark II fényképezőgépre csak vázként és kitben is érvényesíthető a pénzvisszafizetés - kit esetén ez azonban csak az OM-D E-M10 Mark II/ OM-D E-M10 Mark III / OM-D E-M5 Mark II fényképezőgépre érvényes, a kitben található objektívre nem.

  A promóció csak új termék vásárlása esetén érvényesíthető, amennyiben a vásárlás és a pénzvisszafizetési igény a következő országok egyikében történik: Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország. A pénzvisszafizetési igény a vásárlás helyének megfelelő országban kell, hogy benyújtásra kerüljön. Ez a pénzvisszafizetés-promóció más Olympus promócióval, illetve árengedménnyel nem kombinálható. A promócióban legalább a 18-ik életévüket betöltöttek vehetnek részt – akik a fent említett országok egyikének állampolgárai.

  6. A promóció csak a hivatalos Olympus viszonteladóktól, vagy közvetlenül az Amazonról (ahol az eladó maga az Amazon) vásárolt, új termékekre érvényesíthető: a hivatalos eladók listája megtekinthető itt. Olyan viszonteladók, akik nem szerepelnek a listában, de az Amazont használják kereskedelmi platformként, nem vesznek részt a promócióban (a náluk vásárolt termékekre a promóció nem érvényesíthető). kattintson ide.


  7. Az Olympus nem dolgozza fel a promócióban résztvevő termékekre vonatkozó pénzvisszafizetési igényt, ha annak vásárlása másodkézből történik. A név, sorozatszám, illetve bankszámlaszám ismétlődése automatikusan ellenőrzésre kerül.

  8. A pénzvisszafizetési igény csak a bonus.olympus.eu. weboldalon keresztül nyújtható be.

  9. A pénzvisszafizetési igényt benyújtó köteles az online igénylőlapon minden szükséges (csillaggal jelölt) mezőt megfelelően kitölteni. A keresztnév és vezetéknév, valamint a bankszámlaszám és bank adatok helyes megadása szükséges ahhoz, hogy a visszafizetésre kerülő pénzösszeg átutalása megtörténjen - valamint ezek az adatok igazolják a promócióban résztvevő személyazonosságát. Az aktív email-cím a pénzvisszafizetési igény feldolgozásának aktuális fázisáról történő értesítés küldése, valamint hiányzó, vagy nem megfelelő adat pótlásának kérésével kapcsolatos elérhetőség miatt szükséges. A termék sorozatszám (egyedi szám) megfelelősége az Olympus által ellenőrzésre kerül. Továbbá a promócióban részt vevőnek fel kell töltenie a vásárlásra vonatkozó, érvényes blokk, illetve számla digitalizált másolatát.

  10. Az OLYMPUS a promóció lebonyolításával az alábbi promóciós ügynökséget (továbbiakban: ÜGYNÖKSÉG) bízta meg:

  Sales Promotions

  IDA Business & Technology Park,

  Ring Rad, Kilkenny

  Írország

  Az ÜGYNÖKSÉG jogosult a promócióval kapcsolatban megadott adatok ellenőrzésére és köteles azok adatvédelmi törvényeknek megfelelő, biztonságos kezelésére.

  11. Adatvédelem: a promócióval kapcsolatban megadott adatokat az Olympus és az ÜGYNÖKSÉG csak és kizárólag ezen promócióval kapcsolatban használja fel. Az adatok kezelése szigorúan bizalmas módon történik, nem adható tovább, nem adható bérbe, nem értékesíthető harmadik fél számára, illetve nem használható fel marketing célokra.

  12. A promócióra történt jelentkezést követően a résztvevő egy automatikus visszaigazoló üzenetet kap a megadott email-címre, mely jelzi, hogy a pénzvisszafizetési igény beérkezett és feldolgozás alatt van.

  13. A tranzakció lebonyolítása akár 30 napig tarthat.

  14. A promócióval kapcsolatos pénzvisszafizetési igény csak a terméket vásárló számára érvényesíthető. Egy személy termékenként csak egy pénzvisszafizetési igényt nyújthat be (legfeljebb 10 igény). Pénzvisszafizetési igény cégektől, szervezetektől, illetve intézményektől, valamint viszonteladóktól nem érvényesíthető a promócióval kapcsolatban. Az akció nem érvényesíthető Olympus alkalmazottak részére.

  15. Az Olympus fenntartja a jogot a pénzvisszafizetés megtagadására, amennyiben a termékre az általános forgalmi adó megfizetése nem történt meg.

  16. Az Olympus fenntartja a jogot a pénzvisszafizetés megtagadására, amennyiben a pénzvisszafizetési igény hibásan, vagy a részvételi szabályzatnak nem megfelelően kerül benyújtásra. Sérült, olvashatatlan számla, illetve hiányosan kitöltött igénybejelentés esetén a pénzvisszafizetési igény nem érvényesíthető.

  17. A kereskedő által visszavásárolt termékekre a promóció nem érvényesíthető. Az Olympus fenntartja a jogot annak ellenőrzésére, hogy az egyedi szám (sorozatszám) alapján a termék visszavásárlásra került-e. Amennyiben a termék a pénvisszafizetési igény teljesítése után kerül visszavásárlásra, az Olympus elvárja, hogy a promócióban résztvevő a pénzvisszafizetési igény teljesítésével kapott pénzösszeget visszautalja – ezt a promócióban résztvevő vállalja.

  18. Az Olympus nem tehető felelőssé a promócióval kapcsolatos bármilyen mulasztásért, amennyiben a mulasztást bármilyen nyomon követési hiba, vis major, illetve olyan esemény okozza, mely bármely fél hibáján kívül történik, valamint abban az esetben, ha a teljesítés lebonyolítása lehetetlen.

  19. Az Olympus fenntartja a jogot, hogy bármikor leállítsa a promóciót.

  20. A promócióval kapcsolatban felmerülő kérdés esetén kérjük, küldjön megkeresést a következő email-címre: info@olympusmintabolt.hu vagy érdeklődjön ezen a telefonszámon: +36 1 696-0721

  21.  A promócióban részt vevő termékek rendelkezésre állása függ az aktuális készlettől. A termékek szállítására vonatkozó, viszonteladó által történt esetleges mulasztással kapcsolatban az Olympus nem vállal felelősséget.

  22. A pénzvisszatérítési igényt benyújtó, promócióban résztvevő személyt úgy kell tekinteni, hogy elolvasta és elfogadta a részvételi feltételeket. A promócióban résztvevőnek gondoskodnia kell a megadott adatok pontosságáról, illetve teljességéről.

   

  * Az 'Elküldés' gombra kattintva elismeri, hogy elolvasta és elfogadja az akcióra vonatkozó Részvételi Szabályzat-ban foglaltakat. Elfogadja továbbá, hogy a megadott adatok az Adatvédelmi Törvényeknek megfelelően kerülnek tárolásra.
  * Hozzájárulok MyOlympus közösségi** fiókom létrehozásához és elfogadom a MyOlympus felhasználási feltételeit. Hozzájárulok ahhoz, hogy általam szolgáltatott személyes adatokat az Olympus tárolja, felhasználja és feldolgozza a MyOlympus Adatvédelmi Nyilatkozat szerint
  Ezúton feliratkozom az Olympus Europa SE & Co. KG marketingcélú e-mailjeire, és hozzájárulok ahhoz, hogy a szervezet nevemet és e-mail-címemet fényképezőgépekre és audiokészülékekre, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó, személyre szabott és egyedi információk és ajánlatok küldésének céljából kezelje.
  ** Ha már van MyOlympus fiókja a promócióban megadott e-mail címmel, akkor a fiók frissítésre kerül.

  *Az adatkezeléssel – beleértve a viselkedéskövetést és a megőrzési időszakokat, valamint a személyes adatai kezelésével kapcsolatos jogait is – kapcsolatos további információkért olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatunkat és a sütiszabályzatunkat. Amennyiben nem kíván a jövőben marketingcélú e-maileket kapni tőlünk, ide kattintva bármikor ingyenesen visszavonhatja hozzájárulását. A hírlevélről az egyes hírlevelek alján található leiratkozási linkre kattintva is leiratkozhat. Felhívjuk a figyelmét, hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájárulás alapján a visszavonás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét.