Olympus-Logo OMD-Logo

 

Solicită bonusul pentru produsele OLYMPUS!

Cumpără unul dintre produsele de mai jos în perioada 01.05.2018 - 31.07.2018 și revendică bonusul.

Formular de solicitare bonus

Pentru a primi bonusul, trebuie doar să trimiteţi formularul complet cu datele necesare și să încărcaţi factura. Revendicarea bonusului trebuie să fie trimisă cel mai târziu până la data de 31.08.2018, ora 00:00. După depunerea cu succes a formularului veţi primi un e-mail automat care va cuprinde informaţii despre starea cererii dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de informatii suplimentare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa: OLYMPUS@sales-promotions.com.

Vă rugăm să completaţi toate câmpurile obligatorii marcate cu *
Date personale
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
România
Detalii Transfer Bancar
*
*
*
*
 
*
  Informaţii despre produs
  *
  *
  ZZ/LL/AAAA
  Trimite dovada de achiziţie:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  ZZ/LL/AAAA
  Trimite dovada de achiziţie:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  ZZ/LL/AAAA
  Trimite dovada de achiziţie:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  ZZ/LL/AAAA
  Trimite dovada de achiziţie:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  ZZ/LL/AAAA
  Trimite dovada de achiziţie:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  ZZ/LL/AAAA
  Trimite dovada de achiziţie:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  ZZ/LL/AAAA
  Trimite dovada de achiziţie:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  ZZ/LL/AAAA
  Trimite dovada de achiziţie:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  ZZ/LL/AAAA
  Trimite dovada de achiziţie:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  ZZ/LL/AAAA
  Trimite dovada de achiziţie:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  Informaţii suplimentare
  *
  Acest lucru ne va ajuta să vă putem trimite e-mailuri personalizate, de exemplu pentru ziua dvs de nastere.
  Actualizat la 10:45 / 30-mai-2018

  Termeni și condiții

  1. Organizatorul promoţiei cu bonus este OLYMPUS Europa SE & Co. KG, Amsinckstraße 63, 20097, denumită în continuare OLYMPUS.

  2. Achizițiile care se califică pentru revendicarea unui bonus trebuie să fie realizate în perioada 01.05.2018 - 31.07.2018. Documentul de achiziţie trebuie să prezinte data cumpărării.

  3. Revendicarea bonusului trebuie să fie realizată până la data de 31.08.2018. Nu vor fi luate în considerare solicitările trimise după această dată.

  4. Promoția cu bonusuri se aplică pentru următoarele produse OLYMPUS:

  Obiective:

  M. Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO (bonus 815 RON)
  M. Zuiko Digital ED 25mm 1:1.2 PRO (bonus 815 RON)
  M. Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO (bonus 815 RON)
  M. Zuiko Digital 25mm 1:1.8 (bonus 230 RON)
  M. Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro (bonus 350 RON)
  M. Zuiko Digital ED 9‑18mm 1:4.0‑5.6 (bonus 465 RON)
  M. Zuiko Digital ED 75–300mm 1:4.8–6.7 II (bonus 465 RON)

  Camere:


  OM-D E-M5 Mark II (bonus 930 RON)
  OM-D E-M10 Mark II (bonus 350 RON)
  OM-D E-M1 0 Mark III (bonus 350 RON)

  Obiectivele trebuie să fie cumpărate ca produs individual, nu într-un pachet bundle. Obiectivele cumpărate într-un kit cu camera foto OM-D E-M10 Mark II/ OM-D E-M10 Mark III/OM-D E-M5 Mark II nu se califică pentru primirea bonusului. Camera OM-D E-M10 Mark II/ OM-D E-M10 Mark III/OM-D E-M5 Mark II poate fi achiziționată atât ca body, cât şi într-un kit cu obiectiv, caz în care bonusul se aplică numai pentru corpul camerei OM-D E-M10 Mark II/ OM-D E-M10 Mark III/OM-D E-M5 Mark II , nu şi pentru obiectiv.

  5. Această promoţie cu bonus se aplică doar pentru produsele noi, care au fost cumpărate şi revendicate într-una din următoarele țări: Andora, Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Ciru, Cehia, Denemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Irlanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxembourg, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Switzerland, Olanda, Turcia, Marea Britanie. Puteți revendica valoarea bonusului doar în țara în care ați achiziționat produsul. Nu este permis să combinați această promoție cu bonus, cu orice alte promoții sau reduceri Olympus. Poate participa la această promoţie orice persoană fizică cu vârsta minimă implinită de 18 ani și care este rezidentă într-una dintre țările mai sus enumerate.

  6. În cazul achizițiilor făcute de pe Amazon, promoția cashback este valabilă doar pentru produse noi care au fost cumpărate direct de la Amazon ca parte contractantă sau de la orice alt distribuitor autorizat listat pe Amazon marketplace (pentru lista de revânzători autorizați din Marea Britanie, vă rugăm să dați clic aici. Terțe părți care nu apar în această listă și care utilizează Amazon ca platformă de vânzări sunt excluse în mod expres de la orice promoție cashback, nefiind posibilă revendicarea vreunui bonus.

  7. Olympus nu va valida revendicările pentru produsele achiziționate second hand. Toate numele, seriile de produs și/sau datele bancare vor fi verificate în mod automat pentru identificarea informaţiilor dublate sau incorecte.

  8. Revendicarea bonusului se poate face doar prin intermediul website-ului bonus.olympus.eu.

  9. Pentru a solicita revendicarea unui bonus, participanții trebuie să completeze toate câmpurile relevante care sunt marcate cu un asterisc în formularul online. Numele şi prenumele, plus detaliile bancare trebuie să fie completate pentru a putea transfera banii și a face dovada identităţii participantului. Adresa de email este necesară pentru a informa clientul cu privire la situaţia cererii sale și a-l contacta în cazul în care există date lipsă sau incorecte. Seria de produs va fi verificată de către Olympus. În plus, participantul trebuie să încarce factura de cumpărare a produsului pentru care solicită bonusul, într-o manieră completă și lizibilă.

  10. Pentru implementarea acestei promoţii cu bonusare, OLYMPUS împuterniceşte următoarea agenţie, denumită în continuare AGENŢIA:

  Sales Promotions

  IDA Business & Technology Park,

  Ring Road, Kilkenny

  Irlanda

  Agenția este împuternicită de drept pentru a verifica și prelucra în siguranță toate datele înscrise în așa fel încât să garanteze respectarea legislației în vigoare privind protecția datelor.

  11. Protecția datelor: Toate datele colectate în timpul promoției vor fi utilizate de către OLYMPUS și AGENŢIE exclusiv în scopul derulării acesteia. Datele obţinute în acest mod sunt tratate strict confidențial şi nu vor fi transferate, închiriate, vândute unor terți și nici nu vor face obiectul unor scopuri publicitare. Adresa dvs. poștală și detaliile băncii vor fi șterse după 6 luni de la terminarea acestei promoții.

  12. După înregistrare, participantul va primi o confirmare automată prin e-mail prin care este anunţat că cererea sa a fost înregistrată și este în curs de validare.

  13. Tranzacția poate dura până la 30 de zile.

  14. Promoţia cu bonus este disponibilă pentru cumpărătorul inițial al produsului și este limitată la singură revendicare/model de produs, maximum 10 revendicări în total realizare de către un singur cumpărător. Sunt excluse din campanie revendicările realizate de către companii, organizații sau instituții și revânzători. Angajaţii Olympus nu au drept de participare.

  15. Olympus își rezervă dreptul de a refuza cererile de revendicare a bonusului în cazul în care TVA-ul nu a fost achitat.

  16. Olympus își rezervă dreptul de a refuza revendicările greşite şi/sau incomplete. Documentele de achiziţie deteriorate, ilizibile sau incomplete nu vor fi validate.

  17. Produsele returnate de către utilizator dealer-ului nu pot participa la această promoţie. Olympus își rezervă dreptul de a verifica dacă produsele au fost returnate către dealer, după seria de produs, iar clientul va avea obligaţia de a transfera banii înapoi către Olympus în cazul în care produsul revendicat a fost returnat.

  18. Olympus nu va fi răspunzătoare pentru imposibilitatea de respectare a acestei promoţii în cazul în care nerespectarea este cauzată de circumstanțe neprevăzute, de forță majoră, ca de exemplu un eveniment care, fără vina uneia dintre părți, face ca implementarea să fie imposibilă sau în imposibilitatea de execuție.

  19. Olympus îşi rezervă dreptul de a încheia promoţia în orice moment.

  20. Dacă aveți întrebări cu privire la acestă promoție, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la adresa: OLYMPUS@sales-promotions.com

  21. Produsele incluse in această promoție sunt disponibile în limita stocurilor existente. Stocurile disponibile nu sunt responsabilitatea Olympus - dealerii sunt direct responsabili de asigurarea stocurilor proprii pentru produsele incluse în promoţie, pe durata perioadei promoționale.

  22. Prin revendicarea unui bonus din această promoţie, participanţii sunt implicit de acord cu aceşti termeni și condiţii, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale şi îşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea și caracterul complet al datelor furnizate.

  * Dând clic pe butonul de trimitere confirmați că ați citit și acceptat Termenii și condițiile acestei promoții și acceptați că detaliile dumneavoastră vor fi salvate în conformitate cu legea privind protecția datelor.
  * Sunt de acord cu crearea unui cont în comunitatea MyOlympus** şi accept Termenii de utilizare MyOlympus. Îmi exprim consimțământul ca datele mele personale să poată fi stocate, utilizate și prelucrate de Olympus în conformitate cu Comunicarea MyOlympus privind confidențialitatea.
  Prin prezenta mă abonez la mesajele e-mail promoționale ale Olympus Europa SE & Co. KG și sunt de acord cu prelucrarea numelui și a adresei mele de e-mail de către aceste entități cu scopul de a-mi trimite informații personalizate și individualizate și oferte referitoare la camere și produse audio și serviciile aferente.
  ** Dacă aveți deja un cont MyOlympus cu adresa de e-mail utilizată în această promoție, contul va fi actualizat.

  *Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor, inclusiv urmărirea comportamentală și perioadele de retenție, precum și drepturile dvs. privind prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să consultați Declarația noastră de confidențialitate și Politica noastră privind modulele cookie. Dacă nu mai doriți să primiți mesajele noastre e-mail promoționale, vă puteți retrage acordul gratuit în orice moment făcând clic aici. Vă puteți dezabona de la newsletter, de asemenea, făcând clic pe linkul de dezabonare de la finalul fiecărui newsletter. Vă rugăm să rețineți faptul că retragerea acordului dvs. nu va afecta legalitatea prelucrării în baza acordului dvs. anterior acestei retrageri.