logo main-product-only

Peste 350de kilometri pe jos.
15 zile pe drum.
Un sistem.

Experimentați cea mai mobilă cameră sistem și revendicați bonusul acum.

Cumpărați un OM-D E-M1 Mark II și până la 3 obiective M.Zuiko PRO în perioada promoțională 1 septembrie 2018 - 15 ianuarie 2019.

Formular revendicare bonus

Pentru a primi bonusul, completați formularul de revendicare și încărcați o copie a documentului de achiziție. Când ajungeți la secțiunea Detalii produs, veți putea completa detaliile despre produsul dvs E-M1 Mark II. Apoi, dacă doriți să revendicați și un obiectiv, faceți clic pe butonul "adăugați un alt produs". Aveți posibilitatea să solicitați bonus pentru încă maxim 3 obiective M.Zuiko PRO. După ce apar câmpurile noi, alegeți modelul obiectivului dvs din meniul derulant al produsului. După ce ați completat toate informațiile necesare, faceți clic pe "trimiteți".

Revendicarea bonusului trebuie să fie făcută până la finalul zilei de 15 februarie 2019

Se aplică Termenii și condițiile promoției.

După trimiterea cu succes a formularului de revendicare a bonusului, veți primi un e-mail automat care vă va informa despre stadiul solicitărilor dvs.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: OLYMPUS@sales-promotions.com.

Vă rugăm să completaţi toate câmpurile obligatorii marcate cu *
Date Personale
*
*
*
*
*
*
*
*
*
România
*
ZZ/LL/AAAA
Detalii Transfer Bancar
*
*
*
*
*
  Informaţii Despre Produs
  *
  OM-D E-M1 Mark II
  *
  *
  ZZ/LL/AAAA
  *
  *
  *
  *
  ZZ/LL/AAAA
  *
  *
  *
  *
  ZZ/LL/AAAA
  *
  *
  *
  *
  ZZ/LL/AAAA
  *
  Actualizat la 12:40 / 10-oct-2018

  Termeni și condiții


  1. Organizatorul promoţiei cu bonus este Olympus Europa SE & Co. KG, Amsinckstraße 63, 20097 Hamburg, denumită în continuare Olympus.

  2. Pentru a revendica un bonus cashback, achizițiile care se califică trebuie să fie realizate în perioada 01.09.2018 - 15.01.2019. Documentul care face dovada cumpărării trebuie să includă o dată de achiziție în acest interval de timp.

  3. Solicitările pentru revendicarea bonusurilor se vor primi doar începând cu data de 01.09.2018 și până la finalul zilei de 15.02.2019. Nu vor fi luate în considerare solicitările trimise după această dată.

  4. Promoția cu bonus se aplică pentru următoarele produse Olympus:

  Obiective:
  M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 PRO (cashback 700 lei)
  M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO (cashback 700 lei)
  M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO (cashback 700 lei)
  M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO (cashback 700 lei)
  M.Zuiko Digital ED 25mm F1.2 PRO (cashback 700 lei)
  M.Zuiko Digital ED 40-150mm F2.8 PRO (cashback 700 lei)
  M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO (cashback 700 lei)

  Camere:
  OM-D E-M1 Mark II (cashback 930 lei)

   

  Această promoție se aplică la achiziționarea unui OM-D E-M1 Mark II. Prin urmare, pentru a beneficia de cashback, trebuie să cumpărați un OM-D E-M1 Mark II pentru care cashback-ul este de 930 lei. Împreună cu o cameră OM-D E-M1 Mark II, participanții pot solicita bonusul pentru încă până la 3 obiective M.Zuiko PRO diferite, care trebuie cumpărate împreună cu camera foto (pe o singură factură/bon fiscal), obținând astfel un bonus de 700 lei per obiectiv. Cele mai sus menționate se aplică numai în cazul în care camera și obiectivele au fost cumpărate ca produse individuale, respectiv nu au făcut parte împreună dintr-un pachet bundle. În cazul în care camera a fost cumpărată într-un kit cu unul sau mai multe obiective, bonusul poate fi revendicat doar pentru camera foto și, de asemenea, în cazul în care achiziția respectivă a inclus suplimentar obiective care au fost cumpărate separat, ca produse individuale, pentru încă până la 3 obiective diferite, achiziționate individual.
  La solicitarea de revendicare pentru bonus, participanții pot să beneficieze de cashback doar pentru o singură cameră. Dacă se achiziționează mai multe corpuri de aparat, participantul trebuie să emită o solicitare de bonus nouă, suplimentară. O persoană are dreptul de a face maxim 3 revendicări, fiecare dintre acestea având cel puțin un corp de OM-D E-M1 Mark II, la care, opțional, se vor adăuga până la maxim 3 obiective M.Zuiko PRO, care nu trebuie să fie identice.

   

  5. Această promoţie cu bonus se aplică doar pentru produsele noi, care au fost cumpărate şi revendicate într-una din următoarele țări: Andora, Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Irlanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Olanda, Turcia, Marea Britanie. Puteți revendica valoarea bonusului doar în țara în care ați achiziționat produsul. Nu este permis să combinați această promoție cu bonus, cu orice alte promoții sau reduceri Olympus. Participanții la această promoţie trebuie să aibă minim vârsta de 18 ani, împlinită la data desfășurării promoției și să fie rezidenți într-una dintre țările mai sus enumerate și, în plus, să fie rezidenți ai uneia dintre țările listate sau a oricărei alte țări din UE care nu figurează aici.

  6. Această promoție cashback este valabilă numai pentru produse noi care au fost cumpărate direct de la orice distribuitor autorizat listat. În cazul achizițiilor făcute de pe Amazon, promoția cashback este valabilă doar pentru produsele noi care au fost cumpărate direct de la Amazon, ca parte contractantă. Terțe părți care nu apar în această listă și care utilizează Amazon ca platformă de vânzări sunt excluse în mod expres de la orice promoție cashback, nefiind posibilă revendicarea vreunui bonus.

  7. Olympus nu va valida revendicările pentru produsele promoționale achiziționate la mâna a doua. Toate numele, seriile de produs și/sau datele bancare vor fi verificate în mod automat pentru identificarea informaţiilor dublate sau incorecte.

  8. Revendicarea bonusului se poate face doar prin intermediul website-ului bonus.olympus.eu

  9. Pentru a solicita revendicarea unui bonus, participanții trebuie să completeze toate câmpurile relevante care sunt marcate cu un asterisc în formularul online. Numele şi prenumele, plus detaliile bancare trebuie să fie completate pentru a putea transfera banii și a face dovada identităţii participantului. Adresa de email este necesară pentru a informa clientul cu privire la situaţia cererii sale și a-l contacta în cazul în care există date lipsă sau incorecte. Seria de produs va fi verificată de către Olympus. În plus, participantul trebuie să încarce factura de cumpărare a produsului pentru care solicită bonusul, într-o manieră completă și lizibilă.

  10. Prin depunerea unei solicitări de bonus, participanții sunt de acord cu crearea unui cont în comunitatea MyOlympus ** și acceptă Termenii de utilizare ai MyOlympus. De asemenea, participanții își declară consimțământul ca datele personale furnizate să poată fi stocate, utilizate și prelucrate de Olympus în conformitate cu Politica de confidențialitate a MyOlympus.

  11. Pentru implementarea acestei promoţii cu bonusuri, Olympus împuterniceşte următoarea agenţie, denumită în continuare AGENŢIA:

  Sales Promotions
  IDA Business & Technology Park,
  Ring Road, Kilkenny,
  Irlanda

  Agenția este împuternicită de drept pentru a verifica și prelucra în siguranță toate datele înscrise în așa fel încât să garanteze respectarea legislației în vigoare privind protecția datelor.

  12. Protecția datelor: Toate datele strânse în timpul promoției vor fi utilizate de către Olympus și AGENŢIE exclusiv pentru scopul acestei promoţii. Datele primite sunt tratate în mod confidențial şi nu vor fi transferate, închiriate, vândute unor terți și nici nu vor face obiectul unor comunicări comerciale. Adresa dvs. poștală și detaliile băncii vor fi șterse după 6 luni de la terminarea acestei promoții.

  13. După înregistrare, participantul va primi o confirmare automată prin e-mail prin care este anunţat că cererea sa a fost înregistrată și este în curs de validare.

  14. Tranzacția poate dura până la 30 de zile, de la data validării solicitării.

  15. Promoţia cu bonus este disponibilă pentru cumpărătorul inițial al produsului și este limitată la o singură revendicare de persoană. Sunt excluse din campanie revendicările făcute de către companii, organizații sau instituții, ca și cele de la revânzători. De asemenea, angajaţii Olympus nu au drept de participare la această promoție.

  16. Olympus își rezervă dreptul de a refuza cererile de revendicare a bonusului în cazul în care TVA-ul nu a fost achitat.

  17. Olympus își rezervă dreptul de a refuza revendicările greşite şi/sau incomplete. Documentele de achiziţie deteriorate, ilizibile sau incomplete nu vor fi validate.

  18. Produsele returnate de către utilizator dealer-ului nu pot participa la această promoţie. Olympus își rezervă dreptul de a verifica dacă produsele au fost returnate către dealer, după seria de produs, iar clientul va avea obligaţia de a transfera banii înapoi către Olympus în cazul în care produsul revendicat a fost returnat.

  19. Olympus nu va fi răspunzătoare pentru imposibilitatea de respectare a acestei promoţii în cazul în care nerespectarea este cauzată de circumstanțe neprevăzute, de forță majoră, ca de exemplu un eveniment care, fără vina uneia dintre părți, face ca implementarea să fie imposibilă sau în imposibilitatea de execuție.

  20. Olympus îşi rezervă dreptul de a încheia promoţia în orice moment.

  21. Dacă aveți întrebări cu privire la acestă promoție, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la adresa: OLYMPUS@sales-promotions.com

  22. Produsele incluse in această promoție sunt disponibile în limita stocurilor existente. Stocurile disponibile nu sunt responsabilitatea Olympus - dealerii sunt direct responsabili de asigurarea stocurilor proprii pentru produsele incluse în promoţie, pe durata perioadei promoționale.

  23. Prin depunerea unei solicitări de bonus din această promoţie, se consideră că participanţii sunt implicit de acord cu aceste termene și condiţii, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale şi îşi asumă responsabilitatea pentru corectitudinea și caracterul complet al datelor furnizate.

  24. Aceste Termeni și Condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legislația germană, iar orice litigii apărute în legătură cu acești Termeni și Condiții se află sub jurisdicția exclusivă a instanțelor germane. Dacă sunteți un consumator cu domiciliul în UE, acest lucru nu vă afectează dreptul de a aduce orice litigiu instanțelor competente din țara dvs. de reședință și de a beneficia, de asemenea, de protecție în temeiul dispozițiilor imperative ale legii țării dvs. de reședință.

  25. Comisia Europeană furnizează o platformă dedicată soluționării extrajudiciare online la http://ec.europa.eu/consumers/odr (așa-numita platformă OS). Nu suntem interesați nici să participăm la procedurile de soluționare a litigiilor la un consiliu de arbitraj al consumatorilor, nici nu suntem obligați să facem acest lucru.

  * Dând clic pe butonul de trimitere confirmați că ați citit și acceptat Termenii și condițiile acestei promoții și acceptați că detaliile dumneavoastră vor fi salvate în conformitate cu legea privind protecția datelor.
  * Sunt de acord cu crearea unui cont în comunitatea MyOlympus** şi accept Termenii de utilizare MyOlympus. Îmi exprim consimțământul ca datele mele personale să poată fi stocate, utilizate și prelucrate de Olympus în conformitate cu Comunicarea MyOlympus privind confidențialitatea.
  Prin prezenta mă abonez la mesajele e-mail promoționale ale Olympus Europa SE & Co. KG și sunt de acord cu prelucrarea numelui și a adresei mele de e-mail de către aceste entități cu scopul de a-mi trimite informații personalizate și individualizate și oferte referitoare la camere și produse audio și serviciile aferente.
  ** Dacă aveți deja un cont MyOlympus cu adresa de e-mail utilizată în această promoție, contul va fi actualizat.

  *Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor, inclusiv urmărirea comportamentală și perioadele de retenție, precum și drepturile dvs. privind prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să consultați Declarația noastră de confidențialitate și Politica noastră privind modulele cookie. Dacă nu mai doriți să primiți mesajele noastre e-mail promoționale, vă puteți retrage acordul gratuit în orice moment făcând clic aici. Vă puteți dezabona de la newsletter, de asemenea, făcând clic pe linkul de dezabonare de la finalul fiecărui newsletter. Vă rugăm să rețineți faptul că retragerea acordului dvs. nu va afecta legalitatea prelucrării în baza acordului dvs. anterior acestei retrageri.

  OM-D E-M1 Mark II
  930 lei cashback 

  plus_sign