Olympus-Logo OMD-Logo

 

Saat hyvitystä näistä mahtavista OLYMPUS-tuotteista!

Osta yksi alla olevista tuotteista kampanjajakson 01.05.2018 – 31.07.2018 aikana ja hyödynnä tarjouksessa ilmoitettu hyvitys.

Edun hyvityslomake

Saat hyvityksen lähettämällä täytetyn hyvityslomakkeen asianmukaisine tietoineen sekä lähettämällä ostotositteen. Hyvityslomakkeet on lähetettävä viimeistään 31.08.2018 keskiyöhön mennessä. Kun lomakkeesi on vastaanotettu ja hyväksytty, saat automaattisen sähköpostiviestin, jossa on tiedot hyvityksesi käsittelyn tilasta. Jos sinulla on kysymyksiä, lähetä meille viesti osoitteeseen: OLYMPUS@sales-promotions.com.

Täytä kaikki pakolliset kentät, joissa on merkintä*
Henkilötiedot
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Suomi
Tilisiirron Tiedot
*
*
*
*
 
*
  Tuotetiedot
  *
  *
  PP/KK/VVVV
  Ostotositteesi toimittaminen:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  PP/KK/VVVV
  Ostotositteesi toimittaminen:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  PP/KK/VVVV
  Ostotositteesi toimittaminen:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  PP/KK/VVVV
  Ostotositteesi toimittaminen:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  PP/KK/VVVV
  Ostotositteesi toimittaminen:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  PP/KK/VVVV
  Ostotositteesi toimittaminen:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  PP/KK/VVVV
  Ostotositteesi toimittaminen:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  PP/KK/VVVV
  Ostotositteesi toimittaminen:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  PP/KK/VVVV
  Ostotositteesi toimittaminen:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  PP/KK/VVVV
  Ostotositteesi toimittaminen:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  Lisätiedot
  *
  Tämä auttaa meitä huomioimaan esimerkiksi syntymäpäiväsi.
  Päivitetty 11:52 / 09-touko-2018

  Ehdot

  1. OLYMPUS Europa SE & Co. KG, Amsinckstraße 63, 20097, (jäljempänä OLYMPUS) toteuttaa hyvityskampanjan.

  2. Hyvityksen saamiseksi kampanjassa hyväksyttävät ostotapahtumat on tehtävä aikavälillä 01.05.2018–31.07.2018. Ostotositteesta on käytävä ilmi, että ostoajankohta on tämän ajanjakson sisällä.

  3. Hyvityslomakkeet on lähetettävä viimeistään 31.08.2018 keskiyöhön mennessä. Tämän ajankohdan jälkeen vastaanotettuja hyvityslomakkeita ei huomioida.

  4. Tämä kampanja koskee vain seuraavia OLYMPUS-kampanjatuotteita:

  Objektiivit:

  M. Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO (175€ hyvitys)
  M. Zuiko Digital ED 25mm 1:1.2 PRO (175€ hyvitys)
  M. Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO (175€ hyvitys)
  M. Zuiko Digital 25mm 1:1.8 (50€ hyvitys)
  M. Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro (75€ hyvitys)
  M. Zuiko Digital ED 9‑18mm 1:4.0‑5.6 (100€ hyvitys)
  M. Zuiko Digital ED 75–300mm 1:4.8–6.7 II (100€ hyvitys)

  Kamerat:

  OM-D E-M5 Mark II (200€ hyvitys)
  OM-D E-M10 Mark II (75€ hyvitys)
  OM-D E-M1 0 Mark III (75€ hyvitys)

  Objektiivi on ostettava erillisenä tuotteena eikä osana kameran KIT-pakettia. Objektiivi, joka on osana OM-D E-M10 Mark II/ OM-D E-M10 Mark III/OM-D E-M5 Mark II -kameran KIT-pakettia ei oikeuta hyvitykseen. KampanjanOM-D E-M10 Mark II/ OM-D E-M10 Mark III/OM-D E-M5 Mark II -kamera voidaan ostaa sekä erillisenä tuotteena (pelkkä runko) että osana KIT-pakettia – tällöin kampanja koskee vainOM-D E-M10 Mark II/ OM-D E-M10 Mark III/OM-D E-M5 Mark II -kameraa mutta ei objektiivia.

  5.Tämä hyvityskampanja rajoittuu uusiin tuotteisiin, jotka on sekä ostettava että joiden hyvitys on haettava samasta maasta. Osallistuvat maat: Andorra, Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekin tasavalta, Tanska, Viro, Suomi, Saksa, Ranska, Kreikka, Unkari, Italia, Irlanti, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Norja, Puola, Portugali, Romania, Venäjä, Serbia, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Alankomaat, Turkki, Yhdistynyt kuningaskunta. Osallistujan on oltava vähintään 18-vuotias ja hänen on asuttava yhdessä luetelluista maista.

  6. Tämä hyvityskampanja koskee vain tuotteita, jotka on ostettu valtuutetuilta Olympus-jälleenmyyjiltä. Napsauta tästä..

  7. Olympus ei käsittele hakemuksia, jotka koskevat käytettynä ostettuja kampanjatuotteita. Samojen nimien, sarjanumeroiden ja/tai pankkiyhteystietojen käyttö tarkistetaan automaattisesti.

  8. Hyvityshakemuksen voi tehdä vain osoitteessa.bonus.olympus.eu.

  9. Hyvityksen saadakseen osallistujan on täytettävä kaikki tähdellä merkityt, pakolliset tiedot online-hyvityslomakkeessa. Etunimi ja sukunimi sekä pankkiyhteystiedot on täytettävä, jotta raha voidaan siirtää ja osallistujan henkilöllisyys vahvistaa. Sähköpostiosoite tarvitaan, jotta asiakkaalle voidaan ilmoittaa hyvityksen käsittelyn tila ja jotta häneen saataisiin yhteys mahdollisten puuttuvien tai virheellisten tietojen korjaamiseksi. Olympus tarkistaa tuotteen sarjanumeron. Asiakkaan on myös ladattava hyvitykseen oikeuttavan tuotteen ostotosite täydellisenä ja luettavissa olevassa muodossa.

  10. Kampanjaan osallistuminen edellyttää Olympus-uutiskirjeen tilaamista. Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa.

  11. Hyvityskampanjan toteuttamiseksi Olympus tilaa tarvittavat palvelut seuraavalta mainostoimistolta (jäljempänä TOIMISTO):

  Sales Promotions

  IDA Business & Technology Park,
  Ring Road, Kilkenny,
  Irlanti

  TOIMISTO valtuutetaan käsittelemään, tarkastamaan ja tallentamaan kaikki tämän hyvityskampanjan puitteissa lähetetyt tiedot siten, että sovellettavien tietosuojalakien vaatimukset täyttyvät.

  12. Tietosuoja: Olympus ja TOIMISTO käyttävät kaikkia kampanjan aikana kerättyjä tietoja vain tämän kampanjan toteuttamiseksi. Saatuja tietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti, eikä niitä saa luovuttaa, vuokrata tai myydä kolmansille osapuolille eikä niitä saa luovuttaa markkinointitarkoituksiin.

  13. Rekisteröinnin yhteydessä osallistujalle lähetetään automaattinen sähköposti-ilmoitus, joka ilmoittaa osallistujalle, että hänen hakemuksensa on vastaanotettu ja odottaa vahvistamista.

  14. Toimenpide voi kestää enintään 30 vuorokautta.

  15. Hyvityskampanja on saatavana tuotteen alkuperäiselle ostajalle, ja rajoituksena on enintään yksi hakemus per henkilö per tuotemalli (max.10). Kampanja ei koske yritysten, organisaatioiden ja laitosten lähettämiä useita hakemuksia eikä jälleenmyyjien hakemuksia. Olympus-työntekijät eivät myöskään voi osallistua kampanjaan.

  16. Olympus pidättää itsellään oikeuden hylätä hakemuksen, mikäli ALV ei ole maksettu.

  17. Olympus pidättää itsellään oikeuden hylätä virhe- ja väärinkäytökset. Vaurioituneet, lukukelvottomat tai puutteelliset hakemukset ja ostotositteet hylätään.

  18. Jälleenmyyjälle hyvitettyjä tuotteita ei hyväksytä kampanjan piiriin. Olympus pidättää itsellään oikeuden tarkistaa, onko tuote hyvitetty jälleenmyyjälle tuotteen sarjanumeron perusteella, ja odottaa, että asiakas palauttaa rahan takaisin OLYMPUKSELLE, mikäli tuote hyvitetään.

  19. Olympus ei ole vastuussa tämän tarjouksen täyttämättä jättämisestä, mikäli täyttämättä jättäminen johtuu pakottavista olosuhteista, joiden aiheuttaja on molempien osapuolten toimista riippumaton, ulkopuolinen force majeure, joka estää tarjouksen täyttämisen kokonaan tai riittävässä määrin.

  20. Olympus pidättää itsellään oikeuden päättää kampanja milloin tahansa.

  21. Jos sinulla on tätä kampanjaa koskevia kysymyksiä, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen: OLYMPUS@sales-promotions.com.

  22. Tämän tarjouskampanjan tuotteet ovat saatavana niin pitkään kuin varastoa riittää. Olympus ei vastaa jälleenmyyjiä mahdollisesti kohtaavista kampanjatuotteiden toimitusongelmista kampanja-aikana

  23. Hyvityshakemuksen lähettäessään osallistujan tulkitaan lukeneen ja hyväksyneen nämä ehdot sekä kampanjan yhteydessä annettujen tietojen käsittelyn sekä vahvistaneen annettujen tietojen paikkansapitävyyden ja täydellisyyden.

  * Napsauttamalla Lähetä osoitat vahvistaneesi, että olet lukenut ja hyväksyt ehdot ja tämän kampanjan ja hyväksyväsi henkilötietojesi taltioinnin tietosuojalain mukaisesti.
  * Hyväksyn tilin luonnin MyOlympus-yhteisöön** ja hyväksyn MyOlympus-palvelun Käyttöehdot. Vahvistan hyväksyväni, että Olympus saa tallentaa, käyttää ja käsitellä antamiani henkilötietoja MyOlympus-yksityisyyssuojan ehtojen mukaisesti. 
  Tilaan täten sähköpostitse markkinointiviestejä Olympus Europa SE & Co. KG:ltä ja suostun siihen, että nämä tahot käsittelevät nimeäni ja sähköpostiosoitettani kohdennettujen ja räätälöityjen tietojen ja kamera- ja audiotuotteita ja niihin liittyviä palveluita* koskevien tarjousten lähettämiseen minulle.
  ** Jos sinulla on jo MyOlympus-tili tässä kampanjassa käyttämälläsi sähköpostiosoitteella, tili päivitetään.

  *Lisätietoja tietojen käsittelystä, mukaan lukien käyttäytymisen seuranta ja säilytysajat sekä oikeutesi henkilötietojen käsittelyyn, saat lukemalla Yksityisyydensuojamme ja evästekäytäntömme. Jollet enää halua vastaanottaa sähköpostitse markkinointiviestejämme, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa maksutta napsauttamalla tätä. Voit peruuttaa uutiskirjeen myös napsauttamalla kunkin uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksenperuutuslinkkiä. Huomaathan, että suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta käsittelyn lainmukaisuuteen ennen peruuttamista antamasi suostumuksesi perusteella.