Olympus-Logo OMD-Logo

Få cashback på disse utvalgte OLYMPUS-produktene!

Kjøp ett eller flere av kampanjeproduktene for å få tilbakebetalt cashback. Kampanjeperiode 1. mai – 31. august 2018

Registreringsskjema for cashback

For å få tilbakebetalt din cashback må du fylle ut skjemaet under med all nødvendig informasjon, samt legge ved en kopi av original faktura eller kvittering. Registreringen må gjøres senest innen midnatt 31.august 2018. Etter at skjemaet er sendt inn vil du motta en automatisk e-post med informasjon om din registrering. Merk at du må fylle inn informasjon om bankdetaljer. Vi spør om IBAN-nummer og SWIFT-kode. Dette er to nummer som brukes for å overføre penger internasjonalt. Er du uskikker på hvor du finner denne informasjonen så ta kontakt med din bank, eller så finner du dette i din nettbank Dersom du har spørsmål kan du sende en e-post til: OLYMPUS@sales-promotions.com.

Fyll inn alle obligatoriske felt som er fylt inn med*
Personlig informasjon
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Norge
Bankoverføringsdetaljer
*
*
*
*
 
*
  Produktinformasjon
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send inn kjøpsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send inn kjøpsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send inn kjøpsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send inn kjøpsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send inn kjøpsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send inn kjøpsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send inn kjøpsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send inn kjøpsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send inn kjøpsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/ÅÅÅÅ
  Send inn kjøpsbevis:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  Tilleggsinformasjon
  *
  Dette hjelper oss å sende deg tilpasset innhold på e-post, som f.eks. personlig e-post på din bursdag
  Oppdatert 10:45 AM / 30-May-2018

  Vilkår og betingelser

  1. OLYMPUS Europa SE & Co. KG, Amsinckstraße 63, 20097, (heretter omtalt som OLYMPUS) gjennomfører en bonuskampanje.

  2. For å kreve en bonus, må berettigede kjøp foretas mellom 01.05.2018 og 31.07.2018. Kjøpsdatoen på kvitteringen må være innenfor denne perioden.

  3. Alle krav må være mottatt innen midnatt 31.08.2018. Krav sendt etter denne datoen blir ikke vurdert.

  4. Denne kampanjen gjelder bare for følgende bonusprodukter fra OLYMPUS:

  Objektiver:

  M. Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO (cashback 1750 NOK)
  M. Zuiko Digital ED 25mm 1:1.2 PRO (cashback 1750 NOK)
  M. Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO (cashback 1750 NOK)
  M. Zuiko Digital 25mm 1:1.8 (cashback 500 NOK)
  M. Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro (cashback 750 NOK)
  M. Zuiko Digital ED 9‑18mm 1:4.0‑5.6 (cashback 1000 NOK)
  M. Zuiko Digital ED 75–300mm 1:4.8–6.7 II (cashback 1000 NOK)

  Kameraer:

  OM-D E-M5 Mark II (cashback 2000 NOK),
  OM-D E-M10 Mark II (cashback 750 NOK)
  OM-D E-M1 0 Mark III (cashback 750 NOK)

  Alle objektiver må kjøpes som et enkeltprodukt, altså ikke som en del av en pakke. Et objektiv som er kjøpt som en del av en kamerapakke, uansett kamera, kvalifiserer ikke til bonus. Kampanjekameraene OM-D E-M10 Mark II/ OM-D E-M10 Mark III/OM-D E-M5 Mark II kan kjøpes som enkeltprodukt (kun kamerahus) og som pakke – i så tilfelle gjelder bonusen kun for OM-D E-M10 Mark II/ OM-D E-M10 Mark III/OM-D E-M5 Mark II , ikke objektivet.

  5. Denne kampanjen er begrenset til nye produkter. Disse må være kjøpt og gjort krav på i ett av følgende land: Andorra, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Hellas, Ungarn, Italia, Irland, Latvia, Lichtenstein, Litauen, Luxembourg, Norge, Polen, Portugal, Romania, Russland, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Nederland, Tyskland eller Storbritannia. Du kan bare sende inn krav i det landet du har kjøpt produktet. Kampanjen kan ikke kombineres med noen andre Olympus rabatter eller tilbud. Deltagerne må minst være 18 år og bo i ett av landene som er oppgitt ovenfor. Deltagerne må i tillegg ha en gyldig bankkonto i landet der produktet ble kjøpt.

  6. Denne bonuskampanjen gjelder kun produkter som er kjøpt hos godkjente Olympus-forhandlere eller i vår nettbutikk. For å se en liste over norske forhandlere: her.

  7. Olympus vil ikke behandle krav som gjelder bruktkjøp av kampanjeprodukter. Alle opplysninger som navn, serienummer og/eller bankinformasjon sjekkes automatisk for kopiering.

  8. Bonuskravet kan kun fremsettes gjennom bonus.olympus.eu.

  9. For å kreve en bonus må deltagerne oppgi alle relevante opplysninger i det nettbaserte kravskjemaet. Obligatoriske felt er merket med stjerne. Fornavn, etternavn og bankinformasjon må fylles ut for å kunne overføre pengene. Dette skal også fungere som bekreftelse på deltagerens identitet. E-postadressen er nødvendig for å oppdatere kunden på status på tilbakebetalingen, samt for å kontakte ham/henne i tilfeller der det mangler eller er uriktige data. Produktets serienummer blir sjekket av Olympus. I tillegg må deltagerne laste opp en fullstendig og lesbar kjøpskvittering for bonusproduktet(ene).

  10. For denne bonuskampanjens formål vil Olympus benytte følgende salgsbyrå (heretter omtalt som BYRÅET):

  Sales Promotions


  IDA Business & Technology Park,
  Ring Road, Kilkenny
  Ireland

  BYRÅET er berettiget til å behandle, kontrollere og sikre alle data som blir sendt inn i forbindelse med bonuskampanjen, på en slik måte at samsvar med gjeldende personvernlover er sikret.

  11. Databeskyttelse: All data som blir samlet inn i løpet av kampanjen vil utelukkende bli brukt av Olympus og BYRÅET i forbindelse med denne kampanjen. Data som samles inn på denne måten blir behandlet strengt fortrolig. Data blir aldri gitt videre, utleid eller solgt til tredjeparter. De vil heller ikke bli brukt til annonseringsformål.

  12. Etter registreringen mottar deltageren et automatisk e-postvarsel, som bekrefter at kravet er mottatt og blir validert.

  13. Transaksjonen kan ta opptil 30 dager.

  14. Bonuskampanjen er åpen for den opprinnelige kjøperen, og er begrenset til ett krav per person per produkt (maks.10). Krav fra selskaper, organisasjoner, institusjoner og krav fra forhandlere er ekskludert fra dette tilbudet. Olympus-ansatte kan ikke ta del i kampanjen.

  15. Olympus forbeholder seg retten til å avvise krav i tilfeller der merverdiavgift ikke er betalt.

  16. Olympus forbeholder seg retten til å avvise uriktige og mangelfulle søknader. Kvitteringer eller krav som er skadet, uleselige eller ufullstendige, er ugyldige.

  17. Produkter som blir returnert til forhandler, er ikke berettiget til krav i løpet av kampanjen. Olympus forbeholder seg retten til å kontrollere om produkter er returnert til forhandler. Dette gjøres ved å kontrollere produktets serienummer. Kunden skal tilbakebetale beløpet til Olympus dersom produkt er returnert.

  18. Olympus skal ikke holdes ansvarlig for manglende oppfyllelse av dette tilbudet i tilfeller som skyldes force majeure, det vil si hendelser der ingen av partene kan klandres, der gjennomføring er umulig eller tilfredsstillende gjennomføring ikke er mulig.

  19. Olympus forbeholder seg retten til å stoppe kampanjen når som helst.

  20. Dersom du har spørsmål vedrørende denne kampanjen, kan du sende en e-post til: OLYMPUS@sales-promotions.com.

  21. Produktene i dette kampanjetilbudet er tilgjengelige så lenge lagerbeholdningen rekker. Hvis en forhandler ikke klarer å levere bestilte kampanjeprodukter i løpet av kampanjeperioden, er det ikke Olympus' ansvar.

  22. Ved innsending av bonuskrav regnes det som at deltagerne har lest og godtatt disse betingelsene og vilkårene samt tilhørende behandling av personopplysninger, samt som en forsikring om at oppgitte data er riktige og fullstendige.

  * Ved å klikke send inn, bekrefter du at du har lest og godtatt betingelsene og vilkårene i denne kampanjen. Videre godtar du at dine opplysninger blir lagret i henhold til Data Protection Act.
  * Jeg godtar at det opprettes en konto i MyOlympus-fellesskapet** og godtar MyOlympus Vilkår for bruk. Jeg erklærer mitt samtykke til at mine personlige data kan lagres, brukes og behandles av Olympus i henhold til Personvernerklæring for MyOlympus.
  Jeg abonnerer med dette på e-postmarkedsføring fra Olympus Europa SE & Co. KG og samtykker i at disse enhetene kan behandle mitt navn og epostadresse for å kunne sende meg tilpasset og individuell informasjon og tilbud om kameraer og lydprodukter med tilhørende tjenester.
  ** Hvis du allerede har en MyOlympus med e-postadressen som brukes i denne kampanjen, vil kontoen bli oppdatert.

  *For ytterligere informasjon om databehandling, inklusive adferdssporing og oppbevaringstider, samt om dine rettigheter når det gjelder behandling av dine personopplysninger, henvises til vår Personvernerklæring og Cookie-policy. Hvis du ikke lenger ønsker å motta vår e-postmarkedsføring, kan du gratis trekke tilbake samtykket ditt når du ønsker det ved å klikke her. Du kan avmelde deg nyhetsbrevet ved å klikke på avmeldingslenken nederst i hvert nyhetsbrev. Vær oppmerksom på at det at du trekker tilbake samtykket ditt ikke påvirker lovbrudd når det gjelder behandling som var basert på ditt samtykke før du trakk dette tilbake.