logo main-product-only

220 milja pješice.
15 dana na cesti.
1 sistem.

Doživite najširi mobilni sustav kamera i potražite svoj bonus sada.

Kupite OM-D E-M1 Mark II i do 3 M.Zuiko PRO objektiva u razdoblju promocije 1. rujna 2018. - 15. siječnja 2019. godine.

Obrazac zahtjeva za bonus

Da biste primili bonus, jednostavno ispunite obrazac zahtjeva i prenesite kopiju fakture. Kada dođete do odjeljka Detalje o proizvodu, moći ćete ispuniti pojedinosti o proizvodu svog E-M1 Mark II. Zatim, ako želite potražiti i objektiv, kliknite gumb "dodaj drugi proizvod". Dopušteno vam je potraživanje do 3 M.Zuiko PRO objektiva. Kada se pojave nova polja, odaberite svoj model leće s padajućeg izbornika proizvoda. Kada popunite sve potrebne informacije, jednostavno kliknite "pošalji".

Potraživanja moraju biti zaprimljena do ponoći 15. veljače 2019.

Uvjeti korištenja primjenjuju se.

Nakon uspješnog slanja obrasca zahtjeva za bonus, dobit ćete automatski e-mail koji vas obavještava o statusu Vaših zahtjeva.

Ako imate bilo kakvih pitanja, pošaljite mail na: OLYMPUS@sales-promotions.com.

Molimo vas da ispunite sva polja označena zvjezdicom*
Osobni Detalji
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Hrvatska
*
DD/MM/GGGG
Podaci O Bankovnom Prijenosu
*
*
*
*
*
  Detalji O Proizvodu
  *
  OM-D E-M1 Mark II
  *
  *
  DD/MM/GGGG
  *
  *
  *
  *
  DD/MM/GGGG
  *
  *
  *
  *
  DD/MM/GGGG
  *
  *
  *
  *
  DD/MM/GGGG
  *
  Ažurirano 12:40 / 10-Lis-2018

  Uvjeti i odredbe


  1. Olympus Europa SE & Co. KG, Amsinckstraße 63, 20097 Hamburg, (dalje u tekstu Olympus) provodi bonus promociju

  2. Uvjet za potražnju bonusa je da proizvod mora biti kupljen između 01.09.2018. i 15.01.2019. Na računu mora biti istaknut datum iz ovog perioda.

  3. Zahtjevi se zaprimaju do kraja dana 15.02.2019. Prijave nakon ovog datuma neće se uzimati u obzir.

  4. Ova promocija se odnosi samo na sljedeće Olympus proizvode:

  Objektivi:
  M.Zuiko Digital ED 8mm F1.8 PRO (1200 HRK bonus)
  M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO (1200 HRKbonus)
  M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO (1200HRK bonus)
  M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO (1200 HRK bonus)
  M.Zuiko Digital ED 25mm F1.2 PRO  (1200 HRK bonus)
  M.Zuiko Digital ED 40-150mm F2.8 PRO  (1200 HRK bonus)
  M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO (1200 HRK bonus)

  Fotoaparati:
  OM-D E-M1 Mark II (1500 HRK bonus)

   

  Ova promocija podliježe kupnji OM-D E-M1 Mark II. Stoga, za iskorištavanje novčane nagrade, mora se kupiti jedan OM-D E-M1 Mark II za koji je određena ovsj povrat sredstava 1500 HRK. Uz jedan OM-D E-M1 Mark II sudionici mogu zatražiti do 3 ne-identična objektiva tvrtke M.Zuiko PRO koje se moraju kupiti zajedno s kamerom (jedan račun) i na taj način dobiti 1200 HRK po objektivu. Gore navedeno vrijedi samo ako su fotoaparat i leće kupljeni kao pojedinačni proizvodi, tj. Nisu u sklopu paketa. Ako je fotoaparat kupljen u paketu s jednim ili više objektiva, bonus se može zatražiti samo za fotoaparat, a ako se ta kupnja dodatno sastojala od leća koje su kupljene kao pojedinačni proizvodi, također i do 3 ne-identična leća kupili su se kao pojedinačni proizvodi.
  Prema zahtjevu za zahtjev, sudionici imaju pravo na povrat novca za jednu kameru. Ako se kupi više tijela, mora se izdati dodatni i novi zahtjev za podnošenjem zahtjeva. Jedna osoba ima pravo podnijeti najviše 3 zahtjeva od kojih svaka mora sadržavati najmanje jedan OM-D E-M1 Mark II, po izboru dopunjenom do 3 ne-identična objektiva M.Zuiko PRO.

   

  5. Ova bonus promocija vrijedi samo za nove proizvode koji su kupljeni na području sljedećih zemalja: Andora, Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Mađarska, Italija, Irska, Latvija, Litva,Luksemburg, Norveška, Njemačka, Poljska, Portugal, Rumunjska, Rusija, Slovačka, Slovenija, Srbija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Nizozemska, Ujedinjeno Kraljevstvo. Sudionici moraju imati najmanje 18 godina i biti stanovnici jedne od navedenih država. Također moraju imati važeći bankovni račun u državi kupnje.

  6. Ova promocija vrijedi samo za nove proizvode kupljene kod ovlaštenih Olympus trgovaca:ovdje.

  7. Olympus neće priznati potraživanja na kupnju rabljenih promotivne proizvode. Svako dvostruko korištenje imena, serijskog broja i/ili bankovnih detalja provjerit će se automatski.

  8. Zahtjev za bonusom može se predati isključivo na bonus.olympus.eu.

  9. Kako bi zatražili bonus, sudionici moraju ispuniti sve važne detalje u online formularu za potraživanje koji su označeni zvjezdicom. Ime, prezime i bankovni detalji se moraju ispuniti kako bi se mogao prebaciti novac i dokazati identitet sudionika. Email adresa je potrebna kako bi se sudionika obavijestilo o statusu potraživanja i došlo u kontakt s njim u slučaju nepotpunih ili netočnih podataka. Olympus će provjeriti serijski broj proizvoda. Sudionik mora priložiti potpun i čitak račun o kupnji proizvoda za koji traži bonus.

  10. Slanjem zahtjeva za bonus, sudionici se slažu da će se stvoriti račun u MyOlympus zajednici ** i prihvatiti Uvjete korištenja usluge MyOlympus. Sudionici također izjavljuju da su njihovi osobni podaci pohranjeni, korišteni i obrađeni od strane Olympusa u skladu s obavijesti o privatnosti MyOlympus.

  11. Za potrebe ove bonus promocije Olympus će angažirati sljedeću agenciju za promociju prodaje (od sada na dalje AGENCIJA):

  Sales Promotion
  IDA Business & Technology Park,
  Ring Rad, Kilkenny,
  Ireland

  Agencija ima pravo obrađivati, ispitivati i spremati sve podatke koji se prikupe u kontekstu ove bonus promocije na način koji garantira usklađenost sa zakonom o zaštiti podataka.

  12. Zaštita podataka: Svi podatci prikupljeni tijekom promocije Olympus I AGENCIJA će koristiti isključivo u svrhu ove promocije. Podatci prikupljeni ovim putem neće se prosljeđivati, posuđivati niti prodavati trećim stranama niti će se koristiti u marketinške svrhe.

  13. Nakon registracije, sudionici će na email adresu primiti automatiziranu obavijest o zaprimanju zahtjeva koji se obrađuje.

  14. Do provedbe transakcije može proći 30 dana.

  15. Promotivna nagrada dostupna je krajnjem kupcu i ograničena je na jedan zahtjev po osobi. Potraživanja od tvrtki, organizacija i institucija te potraživanja od prodavača isključena su iz ove ponude. Također, zaposlenici tvrtke Olympus isključeni su iz ove promocije.

  16. Olympus zadržava pravo odbijanja potraživanja ukoliko PDV nije plaćen.

  17. Olympus zadržava pravo odbijanja krivih i nepravilnih prijava. Oštećeni, nečitljivi ili nepotpuni zahtjevi i računi ne vrijede.

  18. Proizvodi vraćeni prodavaču ne mogu se koristiti u sklopu promocije. Olympus zadržava pravo provjere jesu li proizvodi vraćeni prodavaču, na osnovu serijskog broja proizvoda i u slučaju vraćanja proizvoda prodavaču očekuje da će kupac vratiti novac OlympusU.

  19. Olympus nije odgovoran za neispunjavanje stavki ove ponude ukoliko su uzrok tomu nesretne okolnosti ili viša sila koje, bez krivnje ijedne od uključenih strana, onemogućuju zadovoljavajuću provedbu.

  20. Olympus zadržava pravo obustave promocije u bilo kojem trenutku.

  21. Ukoliko imate pitanja vezanih za promociju, pošaljite email na sljedeću adresu: Olympus@sales-promotions.com.

  22. Proizvodi uključeni u ovu promotivnu ponudu su dostupni do isteka zaliha. Olympus ne odgovara za propuste prodavača koji ne isporuče promotivne proizvode tijekom promotivnog razdoblja.

  23. Potvrđujući zahtjev za bonusom, smatra se da su sudionici pročitali i prihvatili ove uvjete i odredbe te da jamče točnost i potpunost traženih podataka.

  24. Ovi Uvjeti i odredbe uređuju se i tumače sukladno njemačkom zakonu, a svi sporovi nastali u vezi s ovim Uvjetima i odredbama podliježu isključivoj nadležnosti njemačkih sudova. Ako ste potrošač sa prebivalištem u EU, to ne utječe na vaša prava da se bilo koji spor spoji nadležnim sudovima u vašoj zemlji prebivališta, a također uživa zaštitu pod obveznim odredbama zakona vaše zemlje prebivališta.

  25. Europska komisija pruža platformu koja je posvećena izvansudskoj rezoluciji online pod http://ec.europa.eu/consumers/odr (tzv. OS platformom). Niti smo zainteresirani za sudjelovanje u postupcima rješavanja sporova na odboru arbitraže potrošača, niti smo ih obvezni.

  * Klikom na pošalji potvrđujete da ste pročitali i prihvatili Uvjete i Odredbe ove promocije.Prihvaćate da će se vaši podaci voditi u spisu u skladu s Zakonom o zaštiti podataka.
  * I agree to the creation of an account in the MyOlympus community** and accept the MyOlympus Terms of use. I declare my consent that my provided personal data can be stored, used and be processed by Olympus according to the MyOlympus Privacy Notice.
  Hereby I subscribe to e-mail marketing of Olympus Europa SE & Co. KG and consent to the processing of my name and email address by these entities for sending me personalized and individualized information and offers for camera and audio products and related services.
  **If you already have an account in MyOlympus with the email address used in this promotion, the account will be updated.

  For further information on data processing including behavioral tracking and retention periods as well as your rights regarding the processing of your personal data please refer to our Privacy Notice and Cookie Policy. If you no longer wish to receive our email-marketing you can withdraw you consent at any time and free of charge by clicking here. You can unsubscribe the newsletter also by clicking on the unsubscribe link at the end of each newsletter. Please note that your withdrawal of consent shall not affect the lawfulness of processing based on your consent before its withdrawal.

  OM-D E-M1 Mark II
  1500 HRK bonus

  plus_sign