Olympus-Logo OMD-Logo

 

Iskoristite bonus za ove sjajne OLYMPUS proizvode!

Kupite jedan od dolje navednih proizvoda u promotivnom periodu od 01.05.2018 - 31.07.2018 i zatražite svoj bonus.

Formular za traženje bonusa

Da bi dobili bonus pošaljite ispunjen zahtjev i priložite račun. Zahtjevi moraju biti zaprimljeni do ponoći 31.08.2018. Nakon uspješne predaje zahtjeva dobiti ćete automatski email koji će vas obavijestiti o statusu vašeg zahtjeva. U slučaju bilo kakvih pitanja pošaljite nam email na: OLYMPUS@sales-promotions.com.

Molimo vas da ispunite sva polja označena zvjezdicom*
Osobni detalji
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Hrvatska
Podaci O Bankovnom Prijenosu
*
*
*
*
 
*
  Detalji o proizvodu
  *
  *
  DD/MM/GGGG
  Pošaljite dokaz o izvršenoj kupnji:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/GGGG
  Pošaljite dokaz o izvršenoj kupnji:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/GGGG
  Pošaljite dokaz o izvršenoj kupnji:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/GGGG
  Pošaljite dokaz o izvršenoj kupnji:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/GGGG
  Pošaljite dokaz o izvršenoj kupnji:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/GGGG
  Pošaljite dokaz o izvršenoj kupnji:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/GGGG
  Pošaljite dokaz o izvršenoj kupnji:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/GGGG
  Pošaljite dokaz o izvršenoj kupnji:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/GGGG
  Pošaljite dokaz o izvršenoj kupnji:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  *
  *
  DD/MM/GGGG
  Pošaljite dokaz o izvršenoj kupnji:*
  (jpeg,jpg,pdf,png,tif)Max.8 MB
  *
  Dodatne informacije
  *
  To nam pomaze kako bi Vam slali personalizirane mailove npr. za Vas rodendan.
  Ažurirano dana 10:45 / 30-Svi-2018

  Uvjeti i odredbe

  1. OLYMPUS Europa SE & Co. KG, Amsinckstraße 63, 20097, (dalje u tekstu OLYMPUS) provodi bonus promociju

  2. Uvjet za potražnju bonusa je da proizvod mora biti kupljen između 01.05.2018. i 31.07.2018. Na računu mora biti istaknut datum iz ovog perioda.

  3. Zahtjevi se zaprimaju do kraja dana 31.08.2018. Prijave nakon ovog datuma neće se uzimati u obzir.

  4. Ova promocija se odnosi samo na sljedeće OLYMPUS proizvode:

  Objektivi:

  M. Zuiko Digital ED 17mm 1:1.2 PRO (175€ bonus)
  M. Zuiko Digital ED 25mm 1:1.2 PRO (175€ bonus)
  M. Zuiko Digital ED 45mm 1:1.2 PRO (175€ bonus)
  M. Zuiko Digital 25mm 1:1.8 (50€ bonus)
  M. Zuiko Digital ED 60mm 1:2.8 Macro (75€ bonus)
  M. Zuiko Digital ED 9‑18mm 1:4.0‑5.6 (100€ bonus)
  M. Zuiko Digital ED 75–300mm 1:4.8–6.7 II (100€ bonus)

  Fotoaparati:

  OM-D E-M5 Mark II (200€ bonus)
  OM-D E-M10 Mark II (75€ bonus)
  OM-D E-M1 0 Mark III (75€ bonus)

  Svi objektivi se moraju kupiti kao pojedinačni proizvodi, a ne u sklopu kit pakiranja. Objektiv koji je kupljen u kit pakiranju s bilo kojim fotoaparatom ne kvalificira se za bonus. Promotivni E-M5 Mark II fotoaparat se može kupiti u pakiranju kao samo tijelo ili u kit pakiranju – bonus se tada odnosi samo na OM-D E-M5 Mark II; ne na objektiv.

  5. Ova bonus promocija vrijedi samo za nove proizvode koji su kupljeni na području sljedećih zemalja: Andora, Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Mađarska, Italija, Irska, Latvija, Litva,Luksemburg, Norveška, Njemačka, Poljska, Portugal, Rumunjska, Rusija, Slovačka, Slovenija, Srbija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Nizozemska, Ujedinjeno Kraljevstvo. Sudionici moraju imati najmanje 18 godina i biti stanovnici jedne od navedenih država. Također moraju imati važeći bankovni račun u državi kupnje.

  6. Ova promocija vrijedi samo za nove proizvode kupljene kod ovlaštenih Olympus trgovaca::ovdje.

  7. Olympus neće priznati potraživanja na kupnju rabljenih promotivne proizvode. Svako dvostruko korištenje imena, serijskog broja i/ili bankovnih detalja provjerit će se automatski.

  8. Zahtjev za bonusom može se predati isključivo na  bonus.olympus.eu.

  9. Kako bi zatražili bonus, sudionici moraju ispuniti sve važne detalje u online formularu za potraživanje koji su označeni zvjezdicom. Ime, prezime i bankovni detalji se moraju ispuniti kako bi se mogao prebaciti novac i dokazati identitet sudionika. Email adresa je potrebna kako bi se sudionika obavijestilo o statusu potraživanja i došlo u kontakt s njim u slučaju nepotpunih ili netočnih podataka. Olympus će provjeriti serijski broj proizvoda. Sudionik mora priložiti potpun i čitak račun o kupnji proizvoda za koji traži bonus.

  10. Za potrebe ove bonus promocije Olympus će angažirati sljedeću agenciju za promociju prodaje (od sada na dalje AGENCIJA):

  Sales Promotions


  IDA Business & Technology Park,
  Ring Rad, Kilkenny,
  Ireland

  Agencija ima pravo obrađivati, ispitivati i spremati sve podatke koji se prikupe u kontekstu ove bonus promocije na način koji garantira usklađenost sa zakonom o zaštiti podataka.

  11. Zaštita podataka: Svi podatci prikupljeni tijekom promocije Olympus I AGENCIJA će koristiti isključivo u svrhu ove promocije. Podatci prikupljeni ovim putem neće se prosljeđivati, posuđivati niti prodavati trećim stranama niti će se koristiti u marketinške svrhe.

  12. Nakon registracije, sudionici će na email adresu primiti automatiziranu obavijest o zaprimanju zahtjeva koji se obrađuje.

  13. Do provedbe transakcije može proći 30 dana.

  14. Bonus promocija je dostupna originalnom kupcu i ograničena je na jedno potraživanje jedne osobe po proizvodu (max.10). U ponudu nisu uključena potraživanja kompanija, organizacija i institucija te potraživanja preprodavača. Olympusovi zaposlenici ne mogu sudjelovati u ovoj promociji.

  15. Olympus zadržava pravo odbijanja potraživanja ukoliko PDV nije plaćen.

  16. Olympus zadržava pravo odbijanja krivih i nepravilnih prijava. Oštećeni, nečitljivi ili nepotpuni zahtjevi i računi ne vrijede.

  17. Proizvodi vraćeni prodavaču ne mogu se koristiti u sklopu promocije. Olympus zadržava pravo provjere jesu li proizvodi vraćeni prodavaču, na osnovu serijskog broja proizvoda i u slučaju vraćanja proizvoda prodavaču očekuje da će kupac vratiti novac OlympusU.

  18. Olympus nije odgovoran za neispunjavanje stavki ove ponude ukoliko su uzrok tomu nesretne okolnosti ili viša sila koje, bez krivnje ijedne od uključenih strana, onemogućuju zadovoljavajuću provedbu.

  19. Olympus zadržava pravo obustave promocije u bilo kojem trenutku.

  20. Ukoliko imate pitanja vezanih za promociju, pošaljite email na sljedeću adresu: OLYMPUS@sales-promotions.com.

  21. Proizvodi uključeni u ovu promotivnu ponudu su dostupni do isteka zaliha. Olympus ne odgovara za propuste prodavača koji ne isporuče promotivne proizvode tijekom promotivnog razdoblja.

  22. Potvrđujući zahtjev za bonusom, smatra se da su sudionici pročitali i prihvatili ove uvjete i odredbe te da jamče točnost i potpunost traženih podataka.

   

  * Klikom na pošalji potvrđujete da ste pročitali i prihvatili Uvjete i Odredbe ove promocije.Prihvaćate da će se vaši podaci voditi u spisu u skladu s Zakonom o zaštiti podataka.
  * I agree to the creation of an account in the MyOlympus community** and accept the MyOlympus Terms of use. I declare my consent that my provided personal data can be stored, used and be processed by Olympus according to the MyOlympus Privacy Notice.
  Hereby I subscribe to e-mail marketing of Olympus Europa SE & Co. KG and consent to the processing of my name and email address by these entities for sending me personalized and individualized information and offers for camera and audio products and related services.
  **If you already have an account in MyOlympus with the email address used in this promotion, the account will be updated.

  *For further information on data processing including behavioral tracking and retention periods as well as your rights regarding the processing of your personal data please refer to our Privacy Notice and Cookie Policy. If you no longer wish to receive our email-marketing you can withdraw you consent at any time and free of charge by clicking here. You can unsubscribe the newsletter also by clicking on the unsubscribe link at the end of each newsletter. Please note that your withdrawal of consent shall not affect the lawfulness of processing based on your consent before its withdrawal.