Uppgradera till PRO

Köp OM-D E-M1 Mark II och få ett av tre F1.2-objektiv utan kostnad.

Köp OM-D E-M1 Mark II (kamerahus eller kit) mellan den 1 september och den 31 oktober 2020 och få ett M.Zuiko Digital F1.2 PRO-objektiv utan kostnad:

Fyll i alla obligatoriska fält som är markerade med*
*
*
*
*
*
*
*
*
Om du redan har ett MyOlympus-konto ber vi dig att använda den e-postadress som du använde för att registrera dig.
*
Du måste vara 18 år.
DD/MM/ÅÅÅÅ
Produktuppgifter
*
*
*
DD/MM/ÅÅÅÅ
*
*
Uppdaterad den 10:00 / 31-aug-2020

Deltagarvillkor1. Olympus Deutschland GmbH, Amsinckstraße 63, 20097 Hamburg, Yyskland (hädanefter kallat “Olympus”), har ett erbjudande. 
Kunder som deltar får ett F1.2 PRO-objektiv värt upp till 11990kr som kostnadsfri gåva när de köper en OM-D E-M1 Mark II. 
2. Kampanjen gäller för valfri Olympus OM-D E-M1 Mark II (kamerahus eller kit) som köps mellan den 1 september och den 31 oktober 2020.
3. Det fullständiga anspråket för ett F1.2 PRO-objektiv utan kostnad måste inkomma senast 2020-11-30. 
När all information har kontrollerats skickas gåvan på posten. Anspråk som inkommer efter denna tid kommer inte att godkännas. För att kvalificera för denna kampanj måste inköpsdatum finnas med på inköpskvittor."
4. Kampanjen gäller endast för köp av nya varor. Begagnade eller importerade produkter omfattas inte av kampanjen. 
För att delta i kampanjen måste Olympus OM-D E-M1 Mark II (kamerahus eller kit) ha köpts i ett av följande länder: Tyskland, Österrike, Schweiz, Liechtenstein, Sverige, Nederländerna, Danmark, Norge, Finland, Belgien, Frankrike, Storbritannien, Irland, Spanien, Portugal, Tjeckiska republiken, Polen eller Italien, Luxemburg.
Gåvan kan endast fraktas till det land där E-M1 Mark II köptes.
5. Denna kampanj gäller endast för produkter som köptes via Olympus Online Shop.
http://shop.olympus.se/
eller hos en auktoriserad Olympus-återförsäljare. Till Hitta återförsäljare:
https://www.olympus.se/site/sv/c/cameras_support/dealer_locator/dealerlocator.do?p=253958
6. Kameraköpet kan endast registreras, och gåvan endast begäras, via denna webbsida:
https://bonus.olympus.eu/sv/customer-apply-for-promotion/?country_promotion=10
"7. För att göra anspråk på gåvan måste deltagarna fylla i alla fält i onlineformuläret som är markerade med en asterisk. Förnamn, efternamn och adress krävs för att skicka gåvan till kunden.
E-postadressen kommer att användas för att informera deltagaren om kampanjens status och för att kontakta dem om någonting saknas eller är felaktigt. Produktens serienummer kommer att kontrolleras av Olympus. Inköpskvittot för produkten måste också laddas upp i sin helhet och vara läsbart."
8. Olympus gett i uppdrag till följande kampanjbyrå (hädanefter kallat "Byrå") att hålla i denna kampanj:
      Benamic
      IDA Business & Technology Park,
      Ring Road, Kilkenny
      Irland
9. Byrån är auktoriserad att bearbeta, granska och lagra all data som skickas avseende denna kampanj enligt tillämplig dataskyddslag.
10. Dataskydd: Alla uppgifter som samlas in som en del av denna kampanj kommer att användas av Olympus och byrån endast för denna kampanj. Uppgifterna kommer att behandlas som konfidentiella och varken vidarebefordras eller säljas till tredje part. Alla personuppgifter kommer att raderas från vår databas sex månader efter slutet av denna kampanj.
11. Efter registrering skickas ett e-postmeddelande automatiskt till deltagarna med information om att deras anspråk avseende gåvan har mottagits och kontrolleras.
12. Det kan ta upp till 30 dagar från dagen då anspråket gjordes tills gåvan skickas. PLEASE TRANSLATE
13. Endast den ursprungliga köparen tillåts ta del av denna kampanj. Kampanjen är begränsat till en produkt per person. Varje kund får endast ta emot totalt en gåva. Det är inte tillåtet att ta del av kampanjen vid fler än ett tillfälle. Det kontrolleras automatiskt efter kopior av samma namn, serienummer och e-postadresser. 
14. Olympus förbehåller sig rätten att neka anspråk om ingen moms betalades. 
15. Olympus förbehåller sig rätten att neka anspråk om de är felaktiga eller ej tillämpliga. Skadade, oläsliga och ofullständiga anspråk och inköpskvitton är inte giltiga. PLEASE TRANSLATE
16. Produkter som har returnerats till återförsäljaren ingår inte i kampanjen. Olympus förbehåller sig rätten att verifiera serienumret för att fastställa om en produkt har returnerats till återförsäljaren. Om produkten returnerades måste den mottagna gåvan returneras till Olympus. PLEASE TRANSLATE
17. Olympus bär inget ansvar i händelse av att denna kampanj inte kan uppfyllas, om force majeure hindrar det från att uppfyllas, eller om det inte längre är möjligt att uppfylla kampanjen på ett tillfredsställande sätt, utan någondera av parternas orsak. 
18. Olympus förbehåller sig rätten att när som helst avsluta denna kampanj. 
19. Om du har några frågor om denna kampanj ombedes du skicka dem via e-post till: camera.support@olympus.eu  
20. Produkterna och gåvorna som inkluderas i denna kampanj är endast tillgängliga enligt de relevanta lagernivåerna. Olympus påtar sig inget ansvar i den händelse att återförsäljare inte kan leverera varor inom kampanjperioden. PLEASE TRANSLATE
21. Genom att göra anspråk på gåvan via den webbsida som angavs i Klausul 6 godkänner deltagaren dessa villkor och, dessutom, förklarar att de har läst och förstått dataskyddsdeklarationen och att informationen som de har uppgett är korrekt och fullständig. 
 PLEASE TRANSLATE

* Genom att klicka på "Skicka" godkänner du kampanjens villkor för deltagande och lagring av dina uppgifter i enlighet med den tyska lagen om skydd av personuppgifter. Dina data kommer att raderas sex månader efter kampanjens slut.
* Jag accepterar att skapa ett MyOlympus Community ** -konto och godkänner användarvillkoren för MyOlympus. Jag ger mitt tillstånd till att de personuppgifter som jag tillhandahåller får lagras och användas och bearbetas av Olympus enligt Olympus Sekretessmeddelande för MyOlympus.
Jag registrerar mig härmed till marknadsföring via e-post från Olympus Europa SE & Co. KG och godkänner bearbetningen av mitt fullständiga namn och e-postadress med syfte att skicka personlig och individuell information och erbjudanden för kamera- och audioprodukter, samt relevanta tjänster från bolaget.
** Om du redan har ett MyOlympus-konto med samma e-postadress som användes för denna kampanj kommer kontot uppdateras.

*Mer information om behandling av personuppgifter, inklusive beteendeanalys och lagringsperioder, samt dina rättigheter beträffande behandling av personuppgifter, finns i vårt Sekretessmeddelande och i vår Cookiepolicy. Om du inte längre vill få e-postmarknadsföring från oss kan du när som helst återkalla ditt samtycke utan kostnad genom att klicka här.Du kan också avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet genom att klicka på länken för att avsluta prenumerationen som finns längst ner i nyhetsbrevet. Observera att din återkallelse inte kommer att påverka lagligheten i behandlingen med avseende på samtycke innan återkallelsen.